LevnoBot.cz
Přidat obchod

Masové omáčky

Domovská stránka >


287 CZK  3% 

Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Připravili jsme pro Vás tuto delikatesu, která získává jemné aroma díky nakládání do zeleniny a koření. Složení: jehněčí pečené maso (ČR) - hřbet, kýta, plec (89% před tepelnou úpravou), cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, koření.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 463 kJ/110 kcal, Tuky 3,3g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g, Sacharidy 1,4g, z toho cukry 1,3g, Bílkoviny 19g, Sůl 1,2g.Dodavatel: Designfoods 

168 CZK

Vepřovka jak má být - obsahuje 99% kvalitního masa. Pouze nemleté vepřové maso a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilování, bez přídavku vody. Tento produkt neobsahuje lepek.Složení: vepřové maso 99% (ČR), jedlá sůl.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 675 kJ/162 kcal, Tuky 10g, z toho nasycené mastné kyseliny 5,7g, Sacharidy

128 CZK

Jemná kančí paštika se zeleným pepřem.Složení: 51% prase divoké, 29% vepřový lalok, 15% vepřová játra, nakládaný pepř, zelenina, koření.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uveneno na obalu.Skladování:Uchovávejte při pokojové teplotě do + 20 stupňů C, po otevření ihned zkonzumujte.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1470 kJ/356 kcal, tuky 34,8 gz toho nasycené mastné kyseliny 14,3 g, sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,2 g, bílkoviny 10 g, sůl 2,2 g.Dodavatel: Dobroty z přírody s.r.o.

128 CZK

Lahodná jemná paštika z dančího masa s jalovcem.Složení:Masový vývar, daňčí ořez 16 %, vepřová játra, vepřový ořez (velmi tučný), cibule, vepřové kůže, vejce, jedlá sůl, směs koření (pepř, jalovec, rozmarýn, tymián). Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1132 kJ/274 kcal, Tuky 24g z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g, Sacharidy 2,9g z toho cukry

118 CZK

Klobása sváteční jemně pikantní pro chvíle mlsání.Složení: Vepřové maso 60 %, vepřové sádlo 35 %, jedlá sůl max. 3 %, směs koření, startovací kultury, kouř z bukového dřeva, vepřové střívko.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +20 °C.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1972 kJ/478 kcal, Tuky 48,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 17,8 g, Sacharidy 0,9g, z toho cukry 0 g, Bílkoviny 9,3g, Sůl 3,1 g. Dodavatel: Dobroty z přírody s.r.o

128 CZK

Rillettes je původní francouzská pochoutka z masa. Jedná se chutnou masovou pomazánku, která se skvěle hodí k čerstvému pečivu.Složení: maso z jelena (30%), vepřové maso, vepřové sádlo, vepřová kůže, červené víno, sušená brusinka (brusinka, slunečnicový olej, cukr), sůl, pitná voda, koření (bobkový list, jalovec, provensálské koření).Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 2 dnů. Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1145,9 kJ/274,8 kcal, Tuky 20,8g z toho nasycené mastné kyseliny 4,5g, Sacharidy 4,1g z toho cukry 3,3g, Bílkoviny 18,4g, Sůl 0,11g.Dodavatel: Vineco s.r.o.

138 CZK

Játrová paštika v selském stylu - zabíjačková hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které přidáváme pořádnou porci cibulky, restované na vepřovém sádle. Složení: vepřové maso (ČR), vepřová játra 30%, cibule 18%, uzené maso (bez přidaných rychlosolí), paštikové koření, jedlá sůl.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1159 kJ/280 kcal, Tuky 25g, z toho nasycené mastné kyseliny 4,4g, Sacharidy 1,2g, z toho cukry 1,2g, Bílkoviny 13 g, Sůl 1,1g.Dodavatel: Designfoods   

367 CZK

Kachní stehýnka pro Vás nejdříve pečeme s kmínem. Sádlo, které je pod kůží se postupně rozpouští a tím pak stehýnka během pečení poléváme. Potom je po dvou naskládáme do skleniček a zalijeme sádlem a výpekem. Stehýnka se dají podávat studená se salátem, ale nejlepší jsou rozpečená na pánvičce nebo v troubě na trošce sádla ve kterém jsou obalená. Podáváme se zelím a knedlíkem, nebo s opékanými brambůrky či s šouletem.Složení: Kachní stehna 2ks (ČR, průměrně 620 kg před tepelnou úpravou), jedlá sůl, kmín.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1301 kJ/315 kcal, Tuky 31,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 5,3 g, Sacharidy

158 CZK

Tradiční nádivka z čerstvých rohlíčků, našeho uzeného masa bez rychlosolí, šlehaných vajec a zeleniny.  Tu naši jsme upekli přímo ve skleničce, a tak vznikla taková slaná bábovka. Také ji lze snadno vyklopit a nakrájet na kolečka jako servítkový knedlík.  Nádivka je výborná za studena i za tepla (k listovému salátu, s nakládanou okurkou, ale i jako příloha k pečenému masu, nebo ke grilovanému kuřátku). Nádivku můžete ohřát přímo ve skleničce v troubě na 180°C/ 10minut, nebo v mikrovlnce 1,5 minuty na plný výkon. Složení: Rohlíky, mléko, zauzené vepřové maso, vejce, cibule, mrkev, špenát, jedlá sůl, koření.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 678 kJ/161 kcal, Tuky 6,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,3g, Sacharidy 18g, z toho cukry 1,9g, Bílkoviny 8,3g, Sůl 1,1g.Dodavatel: Designfoods   

198 CZK

Představte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji.Složení: Český kapr 76%, cibule, pivo 4%, jedlá sůl, koření, alergeny: ryby, lepek.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 710 kJ/101 kcal, Tuky 4,9g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,5g, Sacharidy 0,9g, z toho cukry 0,9g, Bílkoviny 13 g, Sůl 1,1g.Dodavatel: Designfoods