Iso E 100 ml Molekula Iff Neředěná

Iso E 100 ml Molekula Iff Neředěná
542,00 CZK
Nejnižší cena
-1%
info
Nízká Vysoká
Průměrná cena 552,71 CZK
🔥 Aktuálně nejnižší cena v historii!

Značka: ibl

Dostupnost: in stock

Poslední aktualizace: před 14 hodinami

Sledujeme od: Feb 13, 2026

Popis produktu

SPOLEČNOST SYNCHRON JE DOVOZCEM A DISTRIBUTOREM ESENCIÁLNÍCH OLEJŮ A PARFÉMOVÝCH KOMPOZIC
MÁME VÍCE NEŽ 800 VONNÝCH KOMPOZIC, VÍCE NEŽ 400 DRUHŮ KONCENTRÁTŮ ESENCIÁLNÍCH OLEJŮ URČENÝCH K VÝROBĚ
NEŘEDĚNÁ
MOLEKULA PRO VÝROBU PARFÉMŮ
Výrobce MFF
100 ML
ISO E SUPER 100 ML (IFF)
Vůně: dřevitá, jantarová, velmi jemná, s jedinečnými vlastnostmi mizení a vzniku vůně v určitých intervalech. . Tato molekula se používá k extrahování hloubky a síly vůně.
Iso E Super je složka ceněná parfuméry díky svým difúzním vlastnostem a univerzálnosti v kompozicích. Pěkně ladí s pižmovými, květinovými, dřevitými, koženými a ovocnými tóny.
PŘÍMO Z FRANCIE.
NA TÉTO AUKCI SI KOUPÍTE 100 ML ORIGINÁLNÍ PARFÉMOVÉ MOLEKULY
XPP2030 - PARFÉMOVÁ MOLEKULA ISO E SUPER 100 ML OD FIRMY IFF
MOLEKULA ISO E SUPER z IFF FRANCIE – neředěná, koncentrát
Iso E Super od společnosti IFF je obchodní název; 7-acetyl, 1,2,3,4,5,6,7,8-oktahydro-1,1,6,7-tetrametyl naftalenu, IFF je hlavním výrobcem a vynálezcem této neobvyklé molekuly.
Vůně: dřevitá, jantarová, velmi jemná, s jedinečnými vlastnostmi mizení a vzniku vůně v určitých intervalech. . Tato molekula se používá k extrahování hloubky a síly vůně. Je velmi módní a často se používá v mnoha populárních moderních parfémech.
Čistá vůně Iso E Super je velkým překvapením: jak je možné, že něco, co voní velmi slabě, co nelze přiřadit k určité olfaktorické skupině, což je až nestydatě syntetické, cedrové mlhy, mírně sladké, plné nuancí, dokonce i trochu pepřové, v kombinaci s jinými tóny zvýrazňuje svou tvář až na pokožce. Vůně jako by velmi rychle mizela, a přesto se projevuje na pokožce v určitých časových intervalech a působí velmi diskrétně. Teplo pokožky se zdá být nezbytné pro její těkavost, a proto žádný test na blotteru neodráží jeho pravou povahu.
Iso E Super je tajemstvím jednoho z nejpodivnějších parfémů na trhu s vůněmi: Molecule 01. Iso E Super je jednoduše zředěná molekula 01. Toto dílo vytvořené v 90. letech se stalo velmi populárním, protože jeho složka voní jako přirozená aura člověka a ne jako parfém.
Molekula je velmi vodnatá, taková je původní struktura tohoto výrobku.
Oleje neředíme.
Aby bylo možné použít koncentrát oleje k výrobě parfému
je třeba zředit v poměru:
Nejtrvanlivější parfémový extrakt obsahuje až 40 % olejů (obvykle to je 25 %).
Voda ESDP (Esprit de Parfum) obsahuje 15-30 % olejů.
V parfémovaných vodách EDP je 12-25 % aromatických sloučenin.
V toaletních vodách (EDT) – 6-18 %.
Kolínské vody mají asi 5-7 % olejů.
voda po holení – 2-4 %
Osvěžující vody, tzv. mlhy – až 5 %.
Iso ESuper je složka ceněná parfuméry díky svým difúzním vlastnostem a univerzálnosti v kompozicích. Pěkně ladí s pižmovými, květinovými, dřevitými, koženými a ovocnými tóny.
Chcete-li si vyrobit vlastní parfém nebo toaletní vodu, smíchejte složení olejů s alkoholem, obvykle 80 % a nechte působit na tmavém místě minimálně 3 týdny. Doporučuje se alespoň jednou denně protřepat lahvičku s parfémem, aby se olej lépe promíchal s alkoholem.
Po 3 týdnech jsou parfém připraveny k použití.
Iso E může super způsobit alergii, proto IFRA omezila použití této molekuly na 21,4 % směsi konečného produktu (před zředěním), proto je před použitím v parfému nutné otestovat malé množství molekuly na pokožce minimálně 24 hodin, pokud se nevyskytne žádná reakce, lze ji použít k výrobě parfému nebo toaletní vody.
Výrobek se prodává jako surovina pro výrobu parfémů, kosmetiky, mýdel.
Před použitím v hotovém výrobku podle předpisů by měl být přípravek testován laboratoří o povolení použití přípravku na pokožku.
Olej prodáváme jako surovinu.
NA JINÝCH AUKCÍCH JSOU K DISPOZICI DALŠÍ OLEJE PRO VÝROBU PARFÉMŮ
KONTRAINDIKACE:
1) OLEJE BY NEMĚLY POUŽÍVAT TĚHOTNÉ ŽENY
2) CHRÁNIT OČI PŘED KONTAKTEM S OLEJEM
3) CHRÁNIT PŘED DĚTMI
4) NEPOUŽÍVEJTE PŘÍMO NA POKOŽKU
5) NEPOUŽÍVEJTE VNITŘNĚ (NEKONZUMUJTE)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DŮLEŽITÉ: Oleje uchovávejte na chladném místě mimo dosah přímého slunečního záření a nádobu ihned po použití uzavřete. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nejméně trvanlivými oleji jsou citrusové oleje, které lze skladovat až 18 měsíců. Kořeněné a dřevité oleje jsou nejtrvanlivější a jejich trvanlivost může být až čtyři roky. Oleje, které se časem stávají zakalenými, již nejsou vhodné k použití.

Specifikace

Historie cen

Dostupné v dalších obchodech