LevnoBot.cz
Přidat obchod

Úložné a šatní skříňky

Domovská stránka >

19637 CZK - 19637 CZK

Komoda z masivního mangovníkového dřeva stojí na čtyřech nohách. Výrazným prvkem jsou barevně řešené posuvné dveře ve stylu mandaly, které produkt odliší a dodají mu na originalitě. Jedny dveře jsou v přírodní barvě.
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus
23809 CZK - 23809 CZK

Tato komoda se šesti přihrádkami a třemi šuplíky bude pasovat do klasických i moderních interiérů. Stojí na kovových nohách černé barvy. Ozdobný pruh ji dělá nevšedním.
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je
21564 CZK - 21564 CZK

Tato komoda přitáhne pozornost každého. Tělo je z masivního dřeva lakované barvou a stojí na jednoduchém kovovém rámu. Vrcholem je však bezesporu propracovaná 3D řezba na dveřích s magnetickým dovíráním. 
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zce
21826 CZK - 21826 CZK

S touto komodou vyrobenou z masivního mangovníkového dřeva se do Vašeho domova nastěhuje skutečné umělecké dílo. Dvoje dvířka jsou pokryta velkým, zlatým listem, který zároveň představuje úchyt. List je speciálně vyřezávaný a ručně dokončený. 
Interiér skříně byl ponechán v přírodním vzhledu d
17959 CZK - 17959 CZK

Orientální komoda MYRHA je vyrobena z masivního mangovníkového dřeva s přední stranou z MDF. Stojí na čtyřech dřevěných nožkách. Výrazným prvkem jsou dveře, které byly vyřezávány ručně propracovaným vzorem.
Uvnitř je šest úložných přihrádek.
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit
26082 CZK - 26082 CZK

Tato komoda se šesti přihrádkami bude pasovat do klasických i moderních interiérů. Stojí na kovových nohách a disponuje dvěmi zásuvkami. Ozdobný pruh ji dělá nevšedním.
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je
21467 CZK - 21467 CZK

Komoda z masivního recyklovaného dřeva ve vícebarevném zpracování je stylovým kusem nábytku. Hodí se do moderních interiérů s prvky venkovského a retrostylu.
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. V
16890 CZK - 16890 CZK

Komoda z masivního recyklovaného dřeva ve vícebarevném zpracování je stylovým kusem nábytku. Hodí se do moderních interiérů s prvky venkovského a retrostylu.
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. V
23648 CZK - 23648 CZK

Moderní,jedinečná komoda z řady TALOS je vyrobena z masivního akáciového dřeva a stojí na stabilním železném rámu.
Masivní kovový protiskluzový rám zajišťuje stabilitu a podtrhuje industriální vzhled skříně. Ozdobné kovové lemování umožňuje snadné otevírání dvířek.
Důležitá poznámka: Kre
26750 CZK - 26750 CZK

Vysoká komoda BASTET je vyrobena z masivního akáciového dřeva ošetřeného lakem.  Nohy a madla jsou černá, kovová a dodávají tak industriální vzhled. Komoda disponuje třemi zásuvkami, dvěma přihrádkami ve dveřích a otevřeným úložným prostorem.
Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus o

17553 CZK

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně. Skříň MULTI 36 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic po bocích skříně, uprostřed skříně naleznete dvě části s věšákovými tyčemi a policemi. Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevném provedení dub sonoma. Dveře jsou obohaceny o zrcadla, která opticky zvětšují místnost.Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech.Barva:dub sonomaMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 233 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:283 kgDodáváno v demontu.

17394 CZK

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně. Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic po bocích skříně, uprostřed skříně naleznete dvě části s věšákovými tyčemi a policemi.Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Zrcadlo má hned dvě využití. Opticky zvětšuje místnost a zároveň vám nabízí možnost zkontrolovat svůj zevnějšek. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech a variantách.Barva:dub kathult světlý / bíláMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 233 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:283 kgDodáváno v demontu.

15007 CZK

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně. Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS). Své oblečení uložte do polic v levé části, v pravé najdete věšákovou tyč a polici.Skříň je vyrobena z kvalitní laminované DTD v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Dveře jsou obohaceny o zrcadlo, která opticky zvětšují místnost. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech.Barva:dub kathult světlý / bílá Materiál:laminovaná  DTD / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 203 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:159 kgDodáváno v demontu.

13615 CZK

Díky výšce 218 cm MULTI skříň plnohodnotně zastoupí vestavěnou skříň. Je ideální do ložnice, dětského či studentského pokoje, i předsíně. Skříň MULTI 32 se dvěma posuvnými dveřmi oceníte především v malé místnosti. Dveře při otevírání nezasahují do prostoru. Kovové pojezdy jsou na ložiskových kolečkách (systém FOCUS).Své oblečení uložte do polic v levé části, v pravé najdete věšákovou tyč a polici.Skříň je vyrobena z kvalitní DTD laminované v barevné kombinaci dub kathult světlý a bílá.Zrcadlo má hned dvě využití. Opticky zvětšuje místnost a zároveň vám nabízí možnost zkontrolovat svůj zevnějšek. Za kvalitu mluví i ABS hrany, které jsou odolnější vůči poškození při každodenním používání.Skříně MULTI nabízíme ve více velikostech a variantách.Barva:dub kathult světlý / bíláMateriál:DTD laminovaná / zrcadlo / ABS hranyRozměry:šířka: 183 cmhloubka: 61 cmvýška: 218 cmtloušťka desky: 1,6 cmHmotnost:150 kgDodáváno v demontu.

885 CZK

ŠATNÍKOVÝ ORGANIZÉR METIN Máte problém s nedostatkem úložného prostoru pro své oblečení? Organizér METIN je praktickým a efektivním řešením pro uspořádání vašeho šatníku nebo ložnice. Jeho jednoduchý a funkční design poskytne potřebný prostor pro vaše oděvy a doplňky. KVALITNÍ MATERIÁL A STABILITA Organizér METIN je vyroben z kvalitní látky a kovové konstrukce, která zaručuje jeho stabilitu a pevnost. Jeho hnědé barevné provedení je snadno kombinovatelné s různými styly nábytku a interiéru.   NASTAVITELNÉ A VERSATILNÍ ŘEŠENÍ S organizérem METIN získáte nastavitelný šatník s praktickým závěsem, který můžete umístit kdekoliv ve vašem domově. Vnitřní vybavení zahrnuje police a věšákovou tyč, což poskytuje dostatek prostoru pro různé typy oblečení a doplňků. ŠETŘÍ MÍSTO A UDRŽUJE POŘÁDEK Díky kompaktním rozměrům a chytrému designu je organizér METIN ideálním řešením pro malé prostory nebo pokoje s omezeným úložným prostorem. Pomůže vám udržet vaše oblečení a doplňky organizované a snadno přístupné. TECHNICKÉ PARAMETRY Barva: hnědáMateriál:látka / kovRozměry:šířka: 150 cmhloubka: 45 cmvýška: 175 cmHmotnost:4,8 kg MONTÁŽ Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.

7044 CZK

Koupelnová sestava Grenya Praktická koupelnová sestava Grenya obsahuje spodní skříňku s umyvadlem, vysokou skříňku a skříňku se zrcadlem. Její hlavní výhodou je bohatý úložný prostor, díky kterému bud

6666 CZK

  Velmi moderní bytový nábytek Limassol  Dodáváme v dekoru bílý mat + dub wotan  Nábytek je dodáván v demontu  Bytové doplnky nejsou součástí Parametry: (šířka x výška x hloubka) 102x190x52,5cm 

6584 CZK

Sektorová sestava INFINITY v masivním designu s prvky malovaného dřeva a výraznou reliéfní kresbou. Kvalitně propracované detaily, laminovaná dřevotříska a ABS hrany garantují dlouhá léta každodenního používání. Barevné provedení jasan světlý, jasan tmavý nebo jasan bílý vám nabízejí široké spektrum použití, kombinací a variability.Šatní skříň INFINITY I-01 je vhodná k zařízení ložnicí a předsíní. Skříň disponuje dvoudveřovou věšákovou částí a šuplíkem.Barva:jasan bílýjasan světlýjasan tmavýBarvu zvolte ve variantách produktu.Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany / kovové úchytkyRozměry:Šířka: 96 cmHloubka: 58 cmVýška: 192 cmTloušťka korpusu: 4,8 cmVýška podstavce: 9,5 cmHmotnost:78,8 kgDodáváno v demontu.

6584 CZK

Sektorová sestava INFINITY v masivním designu s prvky malovaného dřeva a výraznou reliéfní kresbou. Kvalitně propracované detaily, laminovaná dřevotříska a ABS hrany garantují dlouhá léta každodenního používání. Barevné provedení jasan světlý, jasan tmavý nebo jasan bílý vám nabízejí široké spektrum použití, kombinací a variability.Šatní skříň INFINITY I-01 je vhodná k zařízení ložnicí a předsíní. Skříň disponuje dvoudveřovou věšákovou částí a šuplíkem.Barva:jasan bílýjasan světlýjasan tmavýBarvu zvolte ve variantách produktu.Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany / kovové úchytkyRozměry:Šířka: 96 cmHloubka: 58 cmVýška: 192 cmTloušťka korpusu: 4,8 cmVýška podstavce: 9,5 cmHmotnost:78,8 kgDodáváno v demontu.

6584 CZK

Sektorová sestava INFINITY v masivním designu s prvky malovaného dřeva a výraznou reliéfní kresbou. Kvalitně propracované detaily, laminovaná dřevotříska a ABS hrany garantují dlouhá léta každodenního používání. Barevné provedení jasan světlý, jasan tmavý nebo jasan bílý vám nabízejí široké spektrum použití, kombinací a variability.Šatní skříň INFINITY I-01 je vhodná k zařízení ložnicí a předsíní. Skříň disponuje dvoudveřovou věšákovou částí a šuplíkem.Barva:jasan bílýjasan světlýjasan tmavýBarvu zvolte ve variantách produktu.Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany / kovové úchytkyRozměry:Šířka: 96 cmHloubka: 58 cmVýška: 192 cmTloušťka korpusu: 4,8 cmVýška podstavce: 9,5 cmHmotnost:78,8 kgDodáváno v demontu.