LevnoBot.cz
Přidat obchod

Sady kancelářského nábytku

Domovská stránka >


2675 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Tempo ASISTENT NEW 002 je policová skříň s přidaným zámkem a kovovými úchyty. Prostor je rozdělen na otevřený, kde se nacházejí tři police, a uzavřený s dvířky ve spodní části. V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 020 ZA svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 57 cmhloubka: 34 cmvýška: 175 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:31 kgDodáváno v demontu.

2675 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Hledáte do své kanceláře, pracovny nebo zasedacích místností nějaký nový kontejner s množstvím úložného prostoru? TEMPO ASISTENT NEW 016 je tří zásuvkový kontejner s přidaným zámkem a kovovými úchyty. Vyroben je na Slovensku z kvalitního materiálu.V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 0016 svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany / kovRozměry:šířka: 43 cmhloubka: 56 cmvýška: 48 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:20 kgDodáváno v demontu.

219 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Sokl TEMPO ASISTENT 033 ke skříňce TEMPO ASISTENT 009. Využíván zejména na estetické a účelné těsnění.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 30 cmhloubka: 30 cmvýška: 5 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:1 kgDodáváno v demontu.

288 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Sokl TEMPO ASISTENT 032 ke skříňce TEMPO ASISTENT 005. Využíván zejména na estetické a účelné těsnění.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 57 cmhloubka: 51 cmvýška: 5 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:1 kgDodáváno v demontu.

1084 CZK

Věšákový panel se třemi dvojháčky TYP AS NEW 030 je vyrobený z kvalitní laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň.Jedná se o kvalitní slovenský výrobek. Panel je součástí sestavy TEMPO ASISTENT NEW vhodné na zařízení kanceláří, pracoven, školních učeben nebo zasedacích místností.  Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovanáRozměry:šířka: 50 cmvýška: 175 cmhloubka: 1,6 cmHmotnost:10,2 kgDodáváno v demontu.

4366 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Hledáte do své kanceláře, pracovny nebo zasedacích místností nějaký nový regál s množstvím úložného prostoru? Právě jste ho našli. TEMPO ASISTENT NEW 004 je policová skříň s přidanými zámky, kovovými úchyty a skleněnými dvířky, vyrobená je na Slovensku z kvalitního materiálu. V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 004 svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany / kov / skloRozměry:šířka: 57 cmhloubka: 34 cmvýška: 175 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:35 kgDodáváno v demontu.

1840 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Hledáte do své kanceláře, pracovny nebo zasedacích místností nějaký nový stůl s velkou pracovní plochou? Právě jste ho našli. TEMPO ASISTENT NEW 021 ZA je zasedací stůl vyrobený na Slovensku z kvalitního materiálu. V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 021 ZA svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 120 cmhloubka: 70 cmvýška: 76 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:21 kgDodáváno v demontu.

885 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Hledáte do své kanceláře, pracovny nebo zasedacích místností nějaký nový regál s množstvím úložného prostoru? Právě jste ho našli. TEMPO ASISTENT NEW 014 je rohová okrajová skříňka vyrobená na Slovensku z kvalitního materiálu. Police Tempo ASISTENT NEW 036-00 jsou ideální do kancelářských skříní ze sektoru Tempo ASISTENT NEW. Kancelářská skříň se jednoduchými úkony změní na policovou. Uložte vaše papíry na police, snadno si osvojíte přehlednou organizaci vašich dokumentů. V balení jsou 4 kusy.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 54 cmhloubka: 51 cmvýška: 1,6 cmHmotnost:13,5 kgDodáváno v demontu.

885 CZK

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ. Hledáte do své kanceláře, pracovny nebo zasedacích místností nějaký nový regál s množstvím úložného prostoru? Právě jste ho našli. TEMPO ASISTENT NEW 014 je rohová okrajová skříňka vyrobená na Slovensku z kvalitního materiálu. V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 029-00 svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 120 cmhloubka: 25 cmvýška: 25 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:8,4 kgDodáváno v demontu.

18033 CZK

  Dekor: Light Sonoma Nábytek je dodáván v demontu  Bytové doplňky nejsou součástí  Sestava se skládá z Skřín Avra 1, Regál Avra 2, Komoda Avra 1, PC stůl Avra a Komoda Avra 4 Parametry: (výška x šířka x hloubka)  Skříň Avra 1 - 200x120x50cm Regál Avra 2 - 200x40x34cm  Komoda Avra 1 - 123x69x34cm  PC stůl Avra - 79x120x55cm  Komoda Avra 4 - 85x120x34cm    Údržba Běžnými k tomuto účely dostupnými prostředku. Postupujte dle návodu použití. Používejte měkkou bavlněnou úterku. Nepoužívejte ostré hadříky. U demontovatelných spojů je potřeba předejít jejich uvolnění občasným dotažením.   Montáž Nábytek je dodáván v demontu pro montáž svépomocí. Součástí nábytku je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku a návod na sestavení.