LevnoBot.cz
Přidat obchod

Konferenční stolky

Domovská stránka >

2784 CZK - 2784 CZK

Set 2 ks variabilních a multifunkčních stolků, které můžete využít nejen jako konferenční set, ale skvěle poslouží i jednotlivě jako odkládací nebo přístavné. A to není vše. Po odklopení desky může stolek sloužit jako úložiště nebo odkladiště jistě potřebných věcí v domácnosti, které musíte mít stál
4594 CZK - 4594 CZK

Stylový set konferenčních stoků ATLANTA B II představuje originální a zároveň praktické řešení odkládacího prostoru v obýváku. Menší stolek lze kdykoliv zasunout pod větší stolek. Stolky mají šedou skleněnou desku s mramorovým efektem a kovovou chromovanou konstrukci.V nabídce máme další stolky séri
1611 CZK - 1611 CZK

Stylový set konferenčních stolků WENDY B v rustikálním stylu. Menší stolek lze kdykoliv zasunout pod větší. Stolky mají desku z lamina a onstrukci je kovová v čerém provedení. Barva: hnědá / černáMateriál: lamino / kovRozměry: menší stolek: 40 x 40 x 40 cmvětší stolek: 48 x 48 x 48 cmHmotnost: 11 kg
7519 CZK - 7519 CZK

Deska stolu je vyrobena z masivního sheeshamového dřeva, které je celosvětově známé pro svou působivou kresbu. Glazované prvky vytvářejí nádherný kontrast mezi sytě hnědou dřevinou a světlejšími místy.
Ručně vyrobený stůl je lakovaný, díky čemuž se zvýraznila kresba dřeva a povrch je odolnější
6712 CZK - 6712 CZK

Designový konferenční stolek VELA A obzvláštní každý obývací pokoj a vytvoří z něj moderní prostředí.Stolek má konstrukci vyrobenou z nerezové oceli ve stříbrné barvě. Deska stolu je z dýhy a černého mramoru.Konferenční stolek můžete kombinovat s dalšími stolky série VELA. Barva:stříbrná / černý mra
5461 CZK - 5461 CZK

Designový konferenční stolek VELA B obzvláštní každý obývací pokoj a vytvoří z něj moderní prostředí. lze jej použít i jako odkládacé stolek.Stolek má konstrukci vyrobenou z nerezové oceli ve stříbrné barvě. Deska stolu je z dýhy a černého mramoru.Konferenční stolek můžete kombinovat s dalšími stolk
2903 CZK - 2903 CZK

Tento zajímavý konferenční stolek zaujme na první pohled svým moderním designem a stane se dominantou obývacího pokoje. Stolek je vyroben z laminované DTD v dekoru dub wotan.Barva: dub wotanMateriál: DTD laminovanáRozměry: šířka: 110 cmhloubka: 60 cmvýška: 45 cm
Dodáváno v demontu.,Tento zajím
5484 CZK - 5484 CZK

Elegantní konferenční stolek, který se bude hodit do každého obývacího pokoje nebo do komerčních prostor. Deska stolu je vyrobena z kulatého tvrzeného skla. Deska je zarámovaná v ozdobném, stříbrně natřeném rámu. 
Barva: průhledná / stříbrná
Materiál: sklo / kovRozměry: šířka: 60 cmhloub
7721 CZK - 7721 CZK

Konferenční stolek EMPUSA zaujme svým extravagantním vzhledem a vnese do vašeho obývacího pokoje industriální šmrnc. Zvláštností kulatého konferenčního stolku je ozdobný železný rám v řetízkovém provedení. Deska stolu je z tvrzeného skla.
Důležité upozornění: Jedná se o ruční výrobu, každý kus
2489 CZK - 2489 CZK

Moderní set konferenčních stolků LARGGO se skládá ze 2 stolků, které lze v případě potřeby zasunout pod sebe. Stolky jsou vyrobené z MDF desky a přírodní dýhy  v dekoru: dub. Kovová konstrukce je lakovaná černou barvou.Barva:dub / černáMateriál:MDF / kov / dýhaRozměry:malý: 40 x 40 x 40 cmvelký: 50

5396 CZK

Tento konferenční stolek bude skvělým doplňkem do vaší domácnosti.  Stůl má desku vyrobenou z recyklovaného dřeva, které bylo získáno ze starých rybářských lodí. Opětovně použité dřevo činí konferenční stolek naprosto jedinečným, protože každý kousek zaujme autentickou hrou barev a struktur. Všechny stolky byl pečlivě ručně vyráběny s nejvyšší úrovní řemeslného zpracování. Individuální struktura a malé hrbolky v desce stolu dávají představu o pohnuté historii rybářských lodí. Recyklované dřevo, které má typické praskliny, zabarvení, dírky a stopy původního použití, vytváří jedinečný kus plný charakteru a zvláštního kouzla. Bílá nebo šedá podnož stolku s integrovaným úložným prostorem, lakovaná v industriálním vzhledu, tvoří skvělý kontrast k vzorovanému dřevu a zajišťuje mimořádný design, který obohatí vaše prostředí. Zvláštnost: Půlkruhovou základnu tvoří stará rybí káď, která sloužila k rybolovu. Pečlivě vyčištěná a připojená ke stolní desce tvoří jedinečný konferenční stolek, který je díky tomu skutečný unikát. Důležité upozornění: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční a přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti. Barva: bílášedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní recyklované dřevo / kovRozměry: půměr: 70 cmvýška: 33 cm Dodáváno v demontu.

5396 CZK

Tento konferenční stolek bude skvělým doplňkem do vaší domácnosti.  Deska stolu je vyrobena z masivního mangovníkového dřeva, které bylo zpracováno v mírně zvlněném tvaru prken. Přirozená kresba vysoce kvalitního dřeva byla záměrně ponechána v přirozené kráse a pouze zvýrazněna lakem. Mangovníkové dřevo je známé svou pestrostí barev – takže se můžete těšit na stolní desku, která je naprosto jedinečná! Bílý korpus stolu je také náročně ručně vyrobeným designovým skvostem, který byl lakován v trendy industriálním vzhledu. Drobné vlny a barevné odchylky v materiálu dokonale podtrhují přirozený shabby chic vzhled konferenčního stolku. Jedna polovina desky stolu se dá odklopit a do prostorného korpusu stolku můžete uložit deky, polštářky nebo časopisy.Zvláštnost: Půlkruhovou základnu tvoří stará rybí káď, která sloužila k rybolovu. Pečlivě vyčištěná a připojená ke stolní desce tvoří jedinečný konferenční stolek, který je díky tomu skutečný unikát. Důležité upozornění: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční a přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti. Barva: bílá / mangovníkMateriál: masivní recyklované dřevo / kovRozměry: půměr: 60 / 70 cmvýška: 30 / 33 cmtloušťka desky: 2 cmRozměr stolu:ø 60 cmø 70 cm Stůl nabízíme ve dvou rozměrech. Výběr průměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Dodáváno v demontu.

1198 CZK

Luxusní kulatý odkládací stolek ze série DAFNE zaujme na první pohled svým honosným elegantním vzhledem. Deska z leštěného šedého mramoru a stříbrně lakovaná ocelová podnož vytváří společně kontrast, který do vašeho interiéru vnese šmrnc. Stolek se hodí do moderních i klasických interiérů, může být použit i ve stylu Art Deco.Horní deska stolu je odnímatelná a rám lze složit pro úsporu místa. Tyto stolky naleznete v naší nabídce i jako konferenční, lze je tudíž velmi dobře spolu kombinovat, stejně jako další elegantní nábytek ze série DAFNE. Barva:šedý mramor / stříbrnáMateriál:kov / leštěný mramor Rozměry:průměr: 38 / 43 cmvýška: 53 / 55 cmtloušťka desky: 1,5 cm Výběr rozměru stolku zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Dodáváno v demontu.

2176 CZK

Konferenční stolek v unikátním industriálním designu vynikne ve stylově zařízeném interieru. Robustní kovovou konstrukci v šedém vintage provedení doplňuje opravdové nýtování, které stolku dodává jedinečnost.

3170 CZK

Obdélný konferenční stolek Lana je moderní a přitom zároveň tradiční. Černou kovovou podnož doplňuje plocha čirého skla s dekoračním podkladem z tradičního vídeňského výpletu, který působí velmi útulně. Stolek tak zaujme již na pohled. Může univerzálně doplnit jak moderní, tak i klasicky zařízený byt. Tento zajímavý stolek je skvělý také do interieru v boho stylu.

2475 CZK

Konferenční stolek se zásuvkami z kolekce Boobang - nábytek v hnědých tónech bambusového dřevodekoru působí díky zajímavé strukturované optice přírodním masivním dojmem. Efekt masivity navíc doplňuje výrazná podnož se dřevěnými nožkami. Nábytek je tak v interieru velmi útulný a zároveň zůstává funkční a praktický.

1192 CZK

Sada 2 kusů trendových stolků na černých kovových nožkách má horní plochy v imitaci šedý beton. Větší a menší stolek mohou tvořit společnou kompozici anebo mohou být rozmístěny samostatně podle potřeby. Stolky poslouží prakticky kdekoliv, ať již se rozhodnete pro jejich využití vedle sedačky anebo kdekoliv v prostoru celého bytu.

3170 CZK

Konferenční stolek se zásuvkou z kolekce Sumatra - moderní design nábytku zvýrazňují kontrastní antracitové plochy v kombinaci s hnědými tóny bambusového dřevodekoru, u kterého zaujme strukturovaná optika. Nábytek působí zajímavě, moderně a přitom velmi útulně. Tmavá antracitová podnož vytváří odlehčený efekt a zároveň celkově dotváří moderní trendový design.

2673 CZK

Konferenční stolek se zásuvkou z řady Bospe - čistě rovné linie nábytku zvýrazňuje kontrast černých ploch s dřevodekorem dub wotan, který působí útulně a domácky. Nábytek doplňují černé úchytky a kovové nožky, které působí vzdušně a zároveň umožňují praktické udržování podlahy v bytě. Univerzálním stylem se tento nábytek hodí pro zařízení téměř jakéhokoliv interieru.

2673 CZK

Konferenční stolek se zásuvkou z nábytkové řady Tokio - nábytek ve skandinávském stylu má své kouzlo a je velmi oblíbený. Masivní dřevěné nožky a útulný dřevodekor dub zlatý vytváří příjemný kontrast k bílým předním plochám. Nožky ze dřeva dodávají nábytku stabilitu a zároveň působí zajímavě.