LevnoBot.cz
Přidat obchod

Přípravky proti vypadávání vlasů

Domovská stránka >

441 CZK - 441 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Nioxin z kolekce System 3 byly vytvořeny pro jemné vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml + 150 ml + 50 ml.
389 CZK - 389 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Nioxin z kolekce System 2 byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml + 150 ml + 40 ml.
869 CZK - 923 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Stylingové spreje značky Nioxin z kolekce 3D Intensive byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.
594 CZK - 594 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Nioxin z kolekce System 6 byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml + 150 ml + 40 ml.
254 CZK - 254 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Bezoplachová péče značky Lakmé z kolekce K.Therapy Active byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 125 ml.
278 CZK - 278 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Bezoplachová péče značky Kemon z kolekce Liding byly vytvořeny pro slabé vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.
643 CZK - 643 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky System Professional z kolekce Balance byly vytvořeny pro citlivá pokožka hlavy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 200 ml.
2104 CZK - 2302 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Kérastase z kolekce Fusio-Dose byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 10 x 12 ml.
519 CZK - 884 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky Nioxin z kolekce 3D Intensive byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 500 ml.
1041 CZK - 1266 CZK

Hydratační sérum pro suchou pokožku hlavy Nutritive Nutri-Supplement je nová generace ošetření pokožky hlavy: dávka základních živin pro výživu suchých vlasů od kořínků. Toto lehké tekuté složení se okamžitě vstřebává, hydratuje, poskytuje okamžitý pocit pohody a revitalizuje suchou pokožku hlavy.

603 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky System Professional z kolekce Balance byly vytvořeny pro citlivá pokožka hlavy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 200 ml.

203 CZK

Fanola Energy Energizing Prevention Lotion Přípravek proti padání vlasů pro ženy 125 ml

890 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Bezoplachová péče značky Bumble And Bumble z kolekce BB byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 125 ml.

259 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Séra na vlasy značky Wella Professionals z kolekce SP byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.

991 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Redken z kolekce Cerafill byly vytvořeny pro slabé vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 10 x 6 ml.

1599 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Vichy z kolekce Dercos byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem .

1009 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Stylingové spreje značky Nioxin z kolekce 3D Intensive byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.

699 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Séra na vlasy značky Kemon z kolekce Actyva byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně unisex. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.

185 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky Kemon z kolekce Actyva byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml.

630 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Séra na vlasy značky Kemon z kolekce Actyva byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně unisex. Tento kadeřnický zázrak má objem 12 x 6 ml.