LevnoBot.cz
Přidat obchod

Univerzální čisticí prostředky

Domovská stránka >

612 CZK - 612 CZK

Účinný univerzální čisticí prostředek, který snadno odstraní oleje, tuky a minerální nečistoty. Ideální pro čištění zahradního nábytku, vozidel, fasád a vodě odolných povrchů.

209 CZK  5% 

Účinný univerzální čisticí prostředek k používání s vysokotlakými čističi Kärcher. S novým aktivním čističem, který snadno odstraní oleje, tuky a odolné minerální nečistoty, a to dokonce i se studenou vodou. Ideální pro čištění kolem domu, na zahradě a pro mytí vozidel.

249 CZK

Účinný univerzální čisticí prostředek, který snadno odstraní oleje, tuky a minerální nečistoty. Ideální pro čištění zahradního nábytku, vozidel, fasád a vodě odolných povrchů.

133 CZK  54% 

Kartáč ocelový, průměr 40 mm, závit M12

35 CZK

Ruční vlnitý ocelový kartáč. Délka: 270 mm Díky zahnutému konci se dostane i do hůře přístupných míst, hodí se pro práci s ohnutými předměty (např. vnitřky trubek, brzdové bubny apod.). Plastová rukojeť (její barva může být červená – liší se podle aktuální dodávky od výrobce).

18 CZK

Čisticí kartáček ocelový, malý, s plastovým madlem, 3 řady – ASTA A-B02 Kompaktní ocelový čistící kartáček pro čištění brzdových třmenů, bubnů a dalších součástí. Lze jej použít i k odstraňování povrchové koroze, k čištění drobných předmětů, při práci v dílně apod. Ergonomicky tvarované madlo zajistí pevný úchop a kartáček z ruky jen tak nevypadne. Díky malým rozměrům a 3 řadám drátů vyčistíte i špatně přístupné prostory. Technické údaje: Délka: 175 mm Pracovní plocha: 35 x 10 mm Počet řad drátů: 3 Materiál: ocel

498 CZK  2% 

Sada brusných kotoučů pro rychlé a snadné čištění náboje kol a brzdových kotoučů, adaptér 1/2", adaptér do vrtačky  - QUATROS QS14040. Speciální přípravek je určený pro odstranění koroze, nečistot, brzdového prachu apod. Brusný kotouč tzv. „houba“ má speciální složení, díky kterému se nepřehřívá. Uchycení kotouče pomocí samolepícího suchého zipu, který je součástí dodávky. Technické parametry: ·         Vnější průměr: 40 mm ·         Vnitřní průměr: 16,5 mm ·         Maximální otáčky: 3000 ot/min Obsah sady: ·         brusný kotouč s šestihrannou hřídelí (8 mm) ·         adaptér s pohonem 1/2" ·         5ks brusných kotoučů hrubozrnných ·         5ks brusných kotoučů jemnozrnných ·         2ks náhradních hákových podložek se samolepicí zadní stranou

1022 CZK

Brusný kotouč na čištění náboje kol a brzdových kotoučů, vodící čtyřhran 1/2", průměr 150 mm – QUATROS QS14038. Speciální přípravek určený pro odstranění koroze, nečistoty, brzdového prachu apod. Brusný kotouč tzv. „houba“ má speciální složení, díky kterému se nepřehřívá.   Technické údaje: §  Vnější průměr: 150 mm §  Vnitřní průměr: 90 mm §  Vodící čtyřhran: 1/2" §  Maximální otáčky: 500 ot./min.

607 CZK

Účinný univerzální čisticí prostředek, který snadno odstraní oleje, tuky a minerální nečistoty. Ideální pro čištění zahradního nábytku, vozidel, fasád a vodě odolných povrchů.

1004 CZK

Dvouvrstvé papírové ubrousky – utěrky v roli, návin 400 m, 1000 útržků – CARFIT Pevné papírové utěrky pro autoservisy, dílny, průmysl, výrobní provozy i domácího hobby uživatele. Rychle a účinně absorbují nečistoty a tekutiny (např. oleje a další mazadla, mastnotu apod.). Určeno pro čištění nářadí, pracovních pomůcek, popř. otření rukou. Vyrobeno z recyklovaného papíru. Technické údaje:• Obsah role: 1000 kusů• Rozměr listu: 40 x 37 cm• Barva: modrá

129 CZK

Sada náhradních utěrek z mikrovlákna, pro čistící stěrku S-CL2MW, 10 ks - S-CL10RM Utěrka z mikrovlákna výborně absorbuje vodu a nečistoty a je rychleschnoucí. Utěrka je vybavena gumovým okrajem pro perfektní obejmutí stěrky a lze ji prát v ruce i pračce (dodržujte návod pro praní mikrovlákna). Sada obsahuje: 10 ks náhradních utěrek Použití: pro okna všeho druhu, nábytek, zrcadla atd.