LevnoBot.cz
Přidat obchod

Mopy

Domovská stránka >

915 CZK - 1100 CZK

Vileda Ultramat Turbo, to je kbelík s pedálem a ždímacím košem a mop s odnímatelným návlekem. Pomocník pro snadný úklid všech tvrdých typů podlah.
788 CZK - 911 CZK

Typ mopu: třásňovýTřásňový rotační mop z mikrovlákna rychle a efektivně vyčistí vaší podlahu.* nejjednodušší a nejúčinější způsob čištění podlah* zvláště pohodlný úklid díky pedálovému ždímacímu systému. Dokonale vyždímaný mop zanechá vaší podlahu rychle suchou.*
497 CZK - 497 CZK

Mop VILEDA ULTRAMAX MICROFIBRE 155741
1174 CZK - 1174 CZK

Mop Vileda Ultramat TURBO XL disponuje funkcí efektivního ždímání jen pomocí pedálu a ultra velkým nástavcem. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy i zaschlé nečistoty.
596 CZK - 795 CZK

Set obsahuje Ultramax mop a kýbl se ždímacím košem. Speciální vlákna mopu snadno odstraní i odolnou špínu a Vaše podlaha tak bude nádherně čistá.
815 CZK - 815 CZK

Úklidová sada VILEDA ULTRAMAX XL 160932 Velký plochý mop umožní efektivní úklid bez namáčení rukou. Má o 20 % delší hlavice ve srovnání s produkty ze standardní řady Ultramax. Plochý mop má 2 druhy vláken, díky kterým lépe odstraní nečistoty. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy. A
846 CZK - 935 CZK

Vileda TURBO 3v1 Kombinace třech druhů třásní umožňuje vyčistit i tu nejodolnější špínu jedním tahem. Tento mycí návlek má nově oproti ostatním TURBO náhradám dodatečnou mycí plochu na spodní části mopu (ne jen třásně kolem hlavice).
1890 CZK - 2377 CZK

Vileda Steam mop 3.0 XXL Power Tento parní čistič podlah vám efektivně, snadno a důkladně pomůže vyčistit velké plochy vašeho domova, a tím vám poskytne více času na příjemné věci ve vašem životě.
1793 CZK - 2342 CZK

Vileda Steam Plus parní mop snadno vyčistí všechny typy podlah včetně rohů a míst pod nábytkem. Metoda úklidu horkou párou zajistí ve vaší domácnosti bezpečné a hygienické prostředí.
239 CZK - 239 CZK

Kbelík se ždímacím košem VILEDA ULTRAMAX 157708

408 CZK

Rovus Nano parní čistič Plus využívá superhorkou páru ke zničení nečistot, skvrn a mastnoty, eliminuje bakterie, mikroby a viry a to vše bez drahých, či nebezpečných chemikálií, pouze za pomocí klasické kohoutkové vody. Buďte na skvrny a nepořádek doma vždy připraveni s pratelnými náhradními návleky z mikrovlákna, které sedí na hlavici mopu. Perfektní na tvrdé podlahy a textilie. 

408 CZK

Rovus Nano parní čistič Plus využívá superhorkou páru ke zničení nečistot, skvrn a mastnoty, eliminuje bakterie, mikroby a viry a to vše bez drahých, či nebezpečných chemikálií, pouze za pomocí klasické kohoutkové vody. Nyní navíc získáte díky této praktické sadě náhradních návleků mnohem více. Sada obsahuje 3 náhradní návleky z mikrovlákna pro trojúhelníkovou hlavici mopu.

156 CZK

Rovus Flexibilní mop má ultra tenkou hlavu s návleky z mikrovlákna a výsuvnou rukojeť, která přináší více čisticí síly do těžko dostupných míst. Nyní se můžete ujistit, že je váš Flexibilní mop vždy připraven k akci. Dva ultrajemné návleky z uhlíkových mikrovláken a jeden návlek s vysokou hustotou vláken, který je ideální na chlupy z domácích mazlíčků. Pratelný, opakovaně použitelný. Snadno se instaluje a vy si tak spolu s ním budete užívat roky skvělého čištění vaší domácnosti.