LevnoBot.cz
Přidat obchod

Pomůcky pro péči o obuv

Domovská stránka > Dům a zahrada > Potřeby pro domácnosti > Pomůcky pro péči o obuv

200 CZK - 200 CZK

Univerzální impregnace na všechny druhy usní – hladké i broušené, a textil. Vysoce účinný impregnační sprej na všechny druhy usní. Univerzální impregnace vhodná na všechny druhy usní. Můžete ji použít jak na hladkou, tak na broušenou kůži. Také můžete sprej použít na textil. Sprej obsahuje UV filtr
300 CZK - 300 CZK

Extrémně účinná impregnace 2v1, která chrání hladkou a strukturovanou useň proti nečistotám, vlhkosti a všem nepříznivým vlivům počasí, a to okamžitě – stačí nastříkat a počkat pouhých 10 vteřin! Díky speciálnímu složení s vysokým obsahem včelího vosku navíc plnohodnotně vyživuje, dodává tak materi
250 CZK - 250 CZK

Antibakteriální deodorant s pravým hedvábím a vůní grapefruitu. Po aplikaci se na vaší pokožce rázem vytvoří neviditelná, sametově hebká vrstva.
300 CZK - 300 CZK

Inovativní pěnová impregnace nejen pro všechny sportovní a outdoorové aktivity. Odpuzuje vodu i všechny nečistoty a díky obsahu exkluzivního avokádového oleje zároveň vyživuje. Vhodná na hladkou a broušenou useň, textil, syntetiku i TEX-membrány. Velmi praktické použití kdykoli a kdekoli – pěnu lze
270 CZK - 270 CZK

Přírodní vyživující tuk pro dokonalou péči o veškerou zimní, outdoorovou, pracovní a další robustní obuv z hladké usně a nubuku.

Hloubkově změkčuje a zároveň plnohodnotně impregnuje.
Zabraňuje vysychání, sjednocuje barvy a dodává jemný lesk, navíc krásně voní. To vše díky obsah
290 CZK - 290 CZK

Univerzální čisticí pěna 3 v 1 s mořskou houbičkou. Pěna je s obsahem aktivního a svěžího citrusového prášku. Čistí snadno a rychle bez vody jakýkoliv materiál - hladká i broušená useň (''semiš''), textil a syntetika včetně TEX-membrán. Čistí do hloubky, odstraňuje skvrny a sůl, zároveň vyživuje a k
558 CZK - 558 CZK

Univerzální impregnace na funkční textilie a obuv bez obsahu fluoru. Lze ji použít se všemi membránovými textiliemi Zachovává jejich prodyšnost Odpuzuje vodu a nečistoty Bez obsahu PFC Šetrná k životnímu prostředí
Země původu : Německo
Forma : Sprej
Objem : 500 ml

299 CZK

Extrémně účinná impregnace 2v1, která chrání hladkou a strukturovanou useň proti nečistotám, vlhkosti a všem nepříznivým vlivům počasí, a to okamžitě – stačí nastříkat a počkat pouhých 10 vteřin! Díky speciálnímu složení s vysokým obsahem včelího vosku navíc plnohodnotně vyživuje, dodává tak materiálu pružnost a zabraňuje jeho vysychání. Vyvinuta speciálně pro outdoorovou, sportovní, pracovní a jinou robustní obuv. Neobsahuje škodlivé perfluorované uhlovodíky (PFC).

299 CZK  3% 

Inovativní pěnová impregnace nejen pro všechny sportovní a outdoorové aktivity. Odpuzuje vodu i všechny nečistoty a díky obsahu exkluzivního avokádového oleje zároveň vyživuje. Vhodná na hladkou a broušenou useň, textil, syntetiku i TEX-membrány. Velmi praktické použití kdykoli a kdekoli – pěnu lze jednoduše vetřít dokonce i do vlhkého materiálu.

289 CZK  3% 

Univerzální čisticí pěna 3 v 1 s mořskou houbičkou. Pěna je s obsahem aktivního a svěžího citrusového prášku. Čistí snadno a rychle bez vody jakýkoliv materiál - hladká i broušená useň (''semiš''), textil a syntetika včetně TEX-membrán. Čistí do hloubky, odstraňuje skvrny a sůl, zároveň vyživuje a krásně oživuje barvy. Obsahuje lanolin, který chrání povrch a odpuzuje vodu. Je velmi šetrná k choulostivým materiálům, velmi rychle schne a nezanechává stopy. Jednoduché a praktické použití s mořskou houbičkou, která zajistí rovnoměrnou aplikaci a současně absorbuje všechny nečistoty. Vhodné také na oblečení, kabelky či autosedačky.

369 CZK

Mimořádně odolná karbonová impregnace s výživou. Tato revoluční technologie zajišťuje vysoce účinnou hydroizolaci a silný odpuzující efekt proti všem nečistotám a případným skvrnám. Díky pečující složce navíc zanechává materiál jemný a pružný. Univerzální použití na veškerou obuv z hladké i broušené usně, textilu a syntetiky včetně TEX-membrán. Perfektní také na oděvy, batohy, autosedačky a další doplňky z citlivých materiálů.

491 CZK

Jason Markk Leather Balm – prémiový balzám na kůži z vysoce kvalitní směsi včelího vosku a kokosového oleje. Jednoduchá, ale naprosto nezbytná potřeba pro správnou péči o kůži, díky které vám budou vaše kožené kousky sloužit léta.

350 CZK

Jason Markk Premium Cleaning Brush – šetrný kartáč s prasečími štětinami stvořený pro čištění jemných materiálů od semiše až po síťovinu. Ideální pro čištění vašich oblíbených tenisek.

491 CZK

Jason Markk Ready-To-Use Foam – pěnový čistící prostředek pro bezpečné a šetrné čištění téměř čehokoli.

491 CZK

Jason Markk Repel Spray – repelentní sprej na tenisky, který chrání proti skvrnám a vodě bez obsahu PFAS.

451 CZK

Jason Markk Suede Cleaning Kit – sada na čištění semiše, se kterou účinně a šetrně odstraníte nečistoty bez poškození materiálu. Sada se skládá z kartáče a gumy na čištění.

563 CZK

Univerzální impregnace na funkční textilie a obuv bez obsahu fluoru. Lze ji použít se všemi membránovými textiliemi Zachovává jejich prodyšnost Odpuzuje vodu a nečistoty Bez obsahu PFC Šetrná k životnímu prostředí Země původu: Německo Objem: 500 ml