LevnoBot.cz
Přidat obchod

Přenosné vařiče – příslušenství

Domovská stránka >

578 CZK - 578 CZK

Plynová hadice o délce 1,5m
Mosazné koncovky
Redukční přechodka 4753
552 CZK - 625 CZK

Dokonale se hodí k pobytu při vodě, turistiku, kempování či jiné outdoorové aktivity. Díky jeho rozměrům a nízké hmotnosti (180g) jej jednoduše můžete mít vždy s sebou a v případě potřeby si snadno ohřát či připravit pokrm. Vařič je kompatibilní s propan-butanovými kartušemi, které jsou vybaveny sam
652 CZK - 652 CZK

Skládací a pevné hliníkové panely postavené kolem hořáku, dokonale chrání plamen před větrem. Speciální sklopné provedení umožňuje, aby se závětří dalo sundat zcela naplocho, což usnadňuje jeho skladování. Perfektně se vejde do tašky na nádobí Compac Cookware.
 Vyrobeno z hliníku s tvrdou el
14486 CZK - 14486 CZK

Chladničku je možné připojit k elektrické síti, baterii nebo LPG lahvi (2/5/10 kg) plněné propanem, butam nebo jejich směsí. Je vybavena ovládacím panelem pro snadné nastavení.
Spotřeba plynu: 22 g/h
2120 CZK - 2120 CZK

Vařič je vybaven dvěma hořáky s možností složení vařiče pro zajištění kompaktnosti a snadného přenosu. Vařič se používá pouze s kartuší o gramáži 230g nebo 450g s ventilem se závitem (7/16") typu KP02006 nebo KP02007. Rozměry složeného vařiče 275x215x130 mm.
Plynová kartuše a hrnec není souč
870 CZK - 870 CZK

Meva Grilovací Rošt s Výpustí
2405 CZK - 2406 CZK

Vysoce výkonný vařič Quad Connect Pro, který má vysoce oceňovaný superstabilní čtyřúhelníkový design RidgeMonkey s neuvěřitelně nízkým těžištěm a čtyřmi výškově nastavitelnými skládacími nožkami.
Vysoce výkonný vařič Quad Connect Pro, který má vysoce oceňovaný superstabilní čtyřúhelníkový desi
440 CZK - 440 CZK

Obal skvěle padne na plynovou kartuši, udrží jí v teple při chladnějším počasí a pomáhá tak udržet její špičkový výkon. Dvě poutka zvenku obalu slouží na uchycení zapalovače a příboru.
Velikost: Hodí se pro všechny standardní plynové kartuše.
480 CZK - 480 CZK

Obal skvěle padne na plynovou kartuši, udrží jí v teple při chladnějším počasí a pomáhá tak udržet její špičkový výkon. Dvě poutka zvenku obalu slouží na uchycení zapalovače a příboru.
Velikost: Hodí se pro všechny standardní plynové kartuše.
2004 CZK - 2004 CZK

Je to perfektní a kompaktní nástroj, který vám umožní si vyudit rybu kdykoli ji chytíte. Snadno se používá.

Nerezová ocel
2 hořáky

586 CZK

Závětří zajišťuje efektivní provoz vašeho vařiče, bez vlivu větrných poryvů. Navíc díky „zubatému“ okraji stěny, bude vždy pevně stát zabořený do země. Vlastnosti produktu: lehké, skládací závětří skládá se do kompaktních rozměrů 24×9×1,5 cm „zubatý“ okraj stěny pro zaboření do země dodáváno v plastovém pouzdře

496 CZK

 Izoluje kartuši od země a chrání ji tak před výkyvy teplot. Díky tomu zaručuje vyšší výkon i v chladném počasí. Obal se může pochlubit elastickými úchyty, díky kterým si můžete ke kartuši připevnit například zapalovač nebo čajovou lžičku. Vlastnosti produktu vypolstrovaný obal na plynovou kartuši, který ji izoluje od země elastické úchyty k připevnění například lžičky nebo zapalovače vyrobeno z odolného materiálu 900D DPM Endura na spodní straně se nachází voděodolná vrstva materiálu Nyplax jednoduché vyměnění bomby díky zipu příjemné táhlo zipu přesně pasuje na 450 g plynovou kartuši Technické specifikace Rozměry: 15 (V) x 13 cm (Š) Materiál: 900D DPM Endura Vařič ani bomba není součástí balení.

1424 CZK

Integrovaný ventilační systém může být precizně regulován stejně jako hořáky. Rozměry v rozloženém stavu: 43 x 27 x 20 cm.

1424 CZK

Splňují všechny požadavky moderních kaprařů na vaření u vody. Řada vařičů Blackfire je konstruována s použitím naší antireflexní vrstvy Blackfire, která nejen skvěle vypadá, ale je také velice robustní. Celá řada byla důkladně testována, aby nabízela ten nejlepší výkon, aniž by byla ohrožena účinnost nebo stabilita při vaření s plynem. Všechny vařiče mají nastavitelnou regulaci plamene, která vám umožní přesně regulvat množství dodávaného tepla a užít si lepší zážitek z vaření. Výhodou je také kompaktní přepravní velikost a to, že je lze snadno a bezpečně uložit do přiložených síťovinových obalů. Ať už se chystáte na krátkou přesnočku nebo dlouhou kaprařskou výpravu, budete se divit, jak jste to mohli zvládat bez vařiče Blackfire. • Výkon 3200 wattů • Nastavitelná intenzita plamene • Vestavěná clona proti větru • Stylová antireflexní povrchová úprava Blackfire • Snadno zapalovací systém • Transportní velikost: 95mm x 95mm x 90mm • Velikost při používání: 170mm x 170mm x 90mm • Transportní hmotnost: 320g • Dodáváno v síťovinovém obalu • Funguje s propan-butanovými kartušemi EN417

950 CZK

Splňují všechny požadavky moderních kaprařů na vaření u vody. Řada vařičů Blackfire je konstruována s použitím naší antireflexní vrstvy Blackfire, která nejen skvěle vypadá, ale je také velice robustní. Celá řada byla důkladně testována, aby nabízela ten nejlepší výkon, aniž by byla ohrožena účinnost nebo stabilita při vaření s plynem. Všechny vařiče mají nastavitelnou regulaci plamene, která vám umožní přesně regulvat množství dodávaného tepla a užít si lepší zážitek z vaření. Výhodou je také kompaktní přepravní velikost a to, že je lze snadno a bezpečně uložit do přiložených síťovinových obalů. Ať už se chystáte na krátkou přesnočku nebo dlouhou kaprařskou výpravu, budete se divit, jak jste to mohli zvládat bez vařiče Blackfire. • Výkon 3000 wattů • Nastavitelná intenzita plamene • Stylová antireflexní povrchová úprava Blackfire • Snadno zapalovací systém • Transportní velikost: 110mm x 80mm x 75mm • Velikost při používání: 150mm x 120mm x 75mm • Transportní hmotnost: 220g • Dodáváno v síťovinovém obalu • Funguje s propan-butanovými kartušemi EN417

745 CZK

Na výrobku je možné vařit, po nasazení topného nástavce topit nebo zároveň topit i vařit. Výrobek používá kartuše s připojovacím závitem 7/16 tzn :  KP02006, KP02008. Výrobek je vybaven piezo zapalováním, plynulou regulací výkonu hořáku, regulací topného výkonu a držátkem pro bezpečný přenos.

447 CZK

Aqua Obal na Plynovou Kartuši Gas Pouch Black Series

2103 CZK

Vařič je vybaven dvěma hořáky s možností složení vařiče pro zajištění kompaktnosti a snadného přenosu. Vařič se používá pouze s kartuší o gramáži 230g nebo 450g s ventilem se závitem (7/16") typu KP02006 nebo KP02007. Rozměry složeného vařiče 275x215x130 mm. Plynová kartuše a hrnec není součástí balení.

863 CZK

Meva Grilovací Rošt s Výpustí