LevnoBot.cz
Přidat obchod

Organizéry do kuchyňské linky

Domovská stránka >


1382 CZK

Moderní kuchyňská sestava LAYLA je splněním vašich snů. V provensálském stylu působí svěže a trendy. Sestava LAYLA nabízí velké množství skříněk, díky kterým si sestavíte kuchyň přesně dle vašich možností a požadavků. Dvířka skříněk jsou vyrobená z kvalitní MDF v barevném provedení: šedá matná. Korpusy jsou z laminované DTD v bílé barvě. Dvířka na myčku LAYLA 44,6 x 71,3 cm. Dvířka jsou s kovovou ozdobnou úchytkou. Cena sektorových skříněk je uváděna bez pracovní desky a spodní lišty. Cena za pracovní desku Porterhause tmavý je 1.190 Kč / bm - tloušťka 38 mm. Možnost dokoupení spodní lišty bílé v rozměru 1 m za cenu 190 Kč nebo v rozměru 2 m za cenu 290 Kč. Ke každé dolní skříňce je třeba doobjednat 2 ks úchytů na sokl - cena 40 Kč / 2 ks. Možnost dokoupení univerzálního P / L dřezu v ceně 1.980 Kč.Barva: šedáMateriál: MDF / kovRozměry: šířka: 44,6 cmvýška: 71,3 cmtloušťka materiálu: 15 mmHmotnost: 4 kgDodáváno v demontu.

587 CZK

Moderní kuchyňská sestava LAYLA je splněním vašich snů. V provensálském stylu působí svěže a trendy. Sestava LAYLA nabízí velké množství skříněk, díky kterým si sestavíte kuchyň přesně dle vašich možností a požadavků. Dvířka skříněk jsou vyrobená z kvalitní MDF v barevném provedení: šedá matná. Korpusy jsou z laminované DTD v bílé barvě. Horní skříňka policová LAYLA G25PZ nabízí úložný prostor v podobě otevřených polic.Cena sektorových skříněk je uváděna bez pracovní desky a spodní lišty. Cena za pracovní desku Porterhause tmavý je 1.190 Kč / bm - tloušťka 38 mm. Možnost dokoupení spodní lišty bílé v rozměru 1 m za cenu 190 Kč nebo v rozměru 2 m za cenu 290 Kč. Ke každé dolní skříňce je třeba doobjednat 2 ks úchytů na sokl - cena 40 Kč / 2 ks. Možnost dokoupení univerzálního P / L dřezu v ceně 1.980 Kč.Barva: bíláMateriál: DTD laminovanáRozměry: šířka: 25 cmhloubka: 30 cmvýška: 72 cmtloušťka materiálu: 15 mmHmotnost: 6 kgDodáváno v demontu.

1581 CZK

Moderní kuchyňská sestava LAYLA je splněním vašich snů. V provensálském stylu působí svěže a trendy. Sestava LAYLA nabízí velké množství skříněk, díky kterým si sestavíte kuchyň přesně dle vašich možností a požadavků. Dvířka skříněk jsou vyrobená z kvalitní MDF v barevném provedení: šedá matná. Korpusy jsou z laminované DTD v bílé barvě. Horní skříňka LAYLA G60KN má jedny dvířka, která se otevírají pomocí úchytky. Cena sektorových skříněk je uváděna bez pracovní desky a spodní lišty. Cena za pracovní desku Porterhause tmavý je 1.190 Kč / bm - tloušťka 38 mm. Možnost dokoupení spodní lišty bílé v rozměru 1 m za cenu 190 Kč nebo v rozměru 2 m za cenu 290 Kč. Ke každé dolní skříňce je třeba doobjednat 2 ks úchytů na sokl - cena 40 Kč / 2 ks. Možnost dokoupení univerzálního P / L dřezu v ceně 1.980 Kč.Barva: bílá / šedá matnáMateriál: DTD laminovaná / MDF / kov Rozměry: šířka: 60 cmhloubka: 32 cmvýška: 36 cmtloušťka materiálu: 15 mmHmotnost: 10 kgDodáváno v demontu.

2277 CZK

Moderní kuchyňská sestava LAYLA je splněním vašich snů. V provensálském stylu působí svěže a trendy. Sestava LAYLA nabízí velké množství skříněk, díky kterým si sestavíte kuchyň přesně dle vašich možností a požadavků. Dvířka skříněk jsou vyrobená z kvalitní MDF v barevném provedení: šedá matná. Korpusy jsou z laminované DTD v bílé barvě. Horní skříňka LAYLA G80KS má jedny prosklená dvířka. Dvířka se otevírají pomocí úchytky. Cena sektorových skříněk je uváděna bez pracovní desky a spodní lišty. Cena za pracovní desku Porterhause tmavý je 1.190 Kč / bm - tloušťka 38 mm. Možnost dokoupení spodní lišty bílé v rozměru 1 m za cenu 190 Kč nebo v rozměru 2 m za cenu 290 Kč. Ke každé dolní skříňce je třeba doobjednat 2 ks úchytů na sokl - cena 40 Kč / 2 ks. Možnost dokoupení univerzálního P / L dřezu v ceně 1.980 Kč.Barva: bílá / šedá matnáMateriál: DTD laminovaná / MDF / kov / skloRozměry: šířka: 80 cmhloubka: 32 cmvýška: 36 cmtloušťka materiálu: 15 mmHmotnost: 12 kgDodáváno v demontu.

4764 CZK

Moderní kuchyňská sestava LAYLA je splněním vašich snů. V provensálském stylu působí svěže a trendy. Sestava LAYLA nabízí velké množství skříněk, díky kterým si sestavíte kuchyň přesně dle vašich možností a požadavků. Dvířka skříněk jsou vyrobená z kvalitní MDF v barevném provedení: šedá matná. Korpusy jsou z laminované DTD v bílé barvě. Spodní skříňka LAYLA D60S3 je se třemi šuplíky a nabízí tak dostatek úložného prostoru. Šuplíky jsou s ozdobnou úchytkou. Skříňka je bez pracovní desky a spodního soklu.Cena sektorových skříněk je uváděna bez pracovní desky a spodní lišty. Cena za pracovní desku Porterhause tmavý je 1.190 Kč / bm - tloušťka 38 mm. Možnost dokoupení spodní lišty bílé v rozměru 1 m za cenu 190 Kč nebo v rozměru 2 m za cenu 290 Kč. Ke každé dolní skříňce je třeba doobjednat 2 ks úchytů na sokl - cena 40 Kč / 2 ks. Možnost dokoupení univerzálního P / L dřezu v ceně 1.980 Kč.Barva: bílá / šedá matnáMateriál: DTD laminovaná / MDF / kovRozměry: šířka: 60 cmhloubka: 47 cmvýška: 82 cmtloušťka materiálu: 15 mmHmotnost: 27 kgDodáváno v demontu.

159 CZK

Moderní kuchyňská sestava JULIA nabízí velké množství komponentů v provensálském stylu. Kuchyň s tímto krásným ženským jménem se postará o to, že pečení a vaření se pro vás stane závislostí. Moderní vzhled zaručuje barevné provedení ve dvou variantách: bílá / světle šedá a bílá / tmavě šedá.Korpus skříněk je vyroben z DTD laminované, dvířka jsou z MDF. Dávku elegance přinášejí kovové úchyty v provedení matný chrom. Pracovní deska na spodních skříňkách není součástí. Je možné si doobjednat pracovní desku v provedení gold craft oak o tloušťce 38 mm. Koncový boční sokl na nízké skříňky JULIA TYP 91. Využíván zejména na uzavření spodní části kuchyňské linky. Estetické a účelné těsnění.Barva: bíláMateriál: DTD laminovaná Rozměry: šířka: 45 cmhloubka: 1,6 cmvýška: 10 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost: 1 kgDodáváno v demontu.

1840 CZK

Bílá je neutrální barva. Od dávných dob je považována za symbol nevinnosti a vnitřní čistoty. Bílá je znakem čistého srdce a vysokých citů. Bílá oplývá darem, který spočívá v zmírňování bolesti a lidského utrpení. Je barvou, která dokonale ladí ke všem ostatním barvám. I proto je kuchyňská linka SPLIT v čisté bílé dokonalá volba do vaší kuchyně.Kuchyňskou linku nabízíme jako sestavu jednotlivých skříněk, ze kterých si můžete vybrat podle vlastní potřeby. Tak získáváte ideální možnost sestavit si kuchyňskou linku podle vlastních možností a představ. Sektor je vyroben z DTD laminované. Dvířka skříněk jsou v bílé matné, korpus je bílý. Spodní skříňky jsou dodávány včetně dolní lišty. Pracovní deska není součástí skříněk. Je možné si doobjednat pracovní desku v provedení dub lancelot, cena na dotaz. Možnost dokoupení univerzálního L / P dřezu LAY ON. Horní skříňka 60 G-72 2F je se dvěma dvířky. Za dvířky najdete polici. Barva:bílá Materiál:DTD laminovaná Rozměry:šířka: 60 cm hloubka: 31 cm výška: 71,5 cm  Hmotnost: 18,5 kg Dodáváno v demontu.

3371 CZK

Bílá je neutrální barva. Od dávných dob je považována za symbol nevinnosti a vnitřní čistoty. Bílá je znakem čistého srdce a vysokých citů. Bílá oplývá darem, který spočívá v zmírňování bolesti a lidského utrpení. Je barvou, která dokonale ladí ke všem ostatním barvám. I proto je kuchyňská linka SPLIT v čisté bílé dokonalá volba do vaší kuchyně.Kuchyňskou linku nabízíme jako sestavu jednotlivých skříněk, ze kterých si můžete vybrat podle vlastní potřeby. Tak získáváte ideální možnost sestavit si kuchyňskou linku podle vlastních možností a představ. Sektor je vyroben z DTD laminované. Dvířka skříněk jsou v bílé matné, korpus je bílý. Spodní skříňky jsou dodávány včetně dolní lišty. Pracovní deska není součástí skříněk. Je možné si doobjednat pracovní desku v provedení dub lancelot, cena na dotaz. Možnost dokoupení univerzálního L / P dřezu LAY ON. Horní skříňka 80 GS-72 2F je se dvěma dvířky. Za dvířky najdete polici.  Barva:bílá Materiál:DTD laminovaná Rozměry:šířka: 80 cm hloubka: 31 cm výška: 71,5 cm  Hmotnost: 21,5 kg Dodáváno v demontu.

1681 CZK

Moderní kuchyňská sestava LAYLA je splněním vašich snů. V provensálském stylu působí svěže a trendy. Sestava LAYLA nabízí velké množství skříněk, díky kterým si sestavíte kuchyň přesně dle vašich možností a požadavků. Dvířka skříněk jsou vyrobená z kvalitní MDF v barevném provedení: šedá matná. Korpusy jsou z laminované DTD v bílé barvě. Horní skříňka LAYLA G30 je policová a jednodveřová. Dvířka se otevírají pomocí úchytky. Skříňku nabízíme v pravém i levém provedení. Cena sektorových skříněk je uváděna bez pracovní desky a spodní lišty. Cena za pracovní desku Porterhause tmavý je 1.190 Kč / bm - tloušťka 38 mm. Možnost dokoupení spodní lišty bílé v rozměru 1 m za cenu 190 Kč nebo v rozměru 2 m za cenu 290 Kč. Ke každé dolní skříňce je třeba doobjednat 2 ks úchytů na sokl - cena 40 Kč / 2 ks. Možnost dokoupení univerzálního P / L dřezu v ceně 1.980 Kč.Barva: bílá / šedá matnáMateriál: DTD laminovaná / MDF / kovRozměry: šířka: 30 cmhloubka: 32 cmvýška: 72 cmtloušťka materiálu: 15 mmHmotnost: 11 kgDodáváno v demontu.

2377 CZK

Moderní kuchyňská sestava LAYLA je splněním vašich snů. V provensálském stylu působí svěže a trendy. Sestava LAYLA nabízí velké množství skříněk, díky kterým si sestavíte kuchyň přesně dle vašich možností a požadavků. Dvířka skříněk jsou vyrobená z kvalitní MDF v barevném provedení: šedá matná. Korpusy jsou z laminované DTD v bílé barvě. Horní skříňka LAYLA G40S má jedny prosklená dvířka a uvnitř se ukrývají police, poskytuje tak dostatek úložného prostoru. Cena sektorových skříněk je uváděna bez pracovní desky a spodní lišty. Cena za pracovní desku Porterhause tmavý je 1.190 Kč / bm - tloušťka 38 mm. Možnost dokoupení spodní lišty bílé v rozměru 1 m za cenu 190 Kč nebo v rozměru 2 m za cenu 290 Kč. Ke každé dolní skříňce je třeba doobjednat 2 ks úchytů na sokl - cena 40 Kč / 2 ks. Možnost dokoupení univerzálního P / L dřezu v ceně 1.980 Kč.Barva: bílá / šedá matnáMateriál: DTD laminovaná / MDF / kov / skloRozměry: šířka: 40 cmhloubka: 32 cmvýška: 72 cmtloušťka materiálu: 15 mmHmotnost: 17 kgDodáváno v demontu.