LevnoBot.cz
Přidat obchod

Zahradnické nůžky

Domovská stránka >

4932 CZK - 4963 CZK

Ani větve o průměru až 3 centimetry nepředstavují pro bateriové nůžky na větve Kärcher žádný problém. Díky vysoce kvalitní dvojité čepeli je možné šetrně stříhat bez vynaložení velké síly – bez ohledu na to, jak špatně jsou větve přístupné. A pomocí upevnitelného háku je možné ze stromu uvolnit uváz

1581 CZK  6% 

Dvousečné zahradní nůžky na bylinky i větvičky. Ostré zahradní nůžky Opinel s robustním ostřím z nerez oceli a rukojetí z bukového dřeva, v kombinaci s barevným polymerem. Čistý a snadný střih až do průměru stonku 2 cm, 3 aretovatelné pozice, skrytá pružina bránící uskřípnutí.

2277 CZK  4% 

Bateriová prořezávací pila na větve PGS 4-18 je ideální pro řezání větví o průměru až 80 mm. Díky odnímatelné čepeli na větve můžete bezpečně a snadno pracovat a zároveň zabránit sklouznutí větví. Demontáž pilových čepelí je snadná a nevyžaduje žádné nářadí. Pokud si dokoupíte teleskopický nástavec (není součástí dodávky), tak dokonce i práce ve výškách až 3,5 metru se stane hračkou.

377 CZK  8% 

1x bypass nůžky a 1x kovadlinové nůžky, nepřilnavý povlak (Ilaflon®), max. průměr řezu: 8 mm, vhodný pro leváky i praváky.

377 CZK

S bypassovou funkcí, kalená čepel s nepřilnavým povrchem, ergonomicky tvarované a protiskluzové rukojeti z plastu, nastavení šířky rukojeti, vhodné pro leváky i praváky.

407 CZK  99% 

Nůžky na stříhání živého plotu Extol Craft EX38030 Délka: 540 mm Velmi kvalitní zahradní nářadí s břitem z uhlíkové oceli HCS a teflonovou povrchovou úpravou. Ideální pro údržbu živého plotu, stromků a křovin v malých i velkých zahradách. Rukojeti mají protiskluzovou povrchovou úpravu a pohodlně se drží i v pracovních rukavicích.

337 CZK  99% 

Zahradnické nůžky s rohatkovým převodem a olejničkou Extol Premium EX8872180 Celková délka: 205 mm Hmotnost: 0,3 kg Materiál: SK5 Praktické zahradnické nůžky pro stříhání větví na stromech, křovinách apod. až do průměru 24 mm. Speciální rohatkový převod umožňuje krokové ostříhávání i tlustších větví, a to s vynaložením menší síly, než při práci s klasickými nůžkami. Olejnička pro ošetření břitu po práci integrovaná v rukojeti zvyšuje životnost nůžek – olej snižuje tření a chrání proti korozi. Teflonový povrch čepele zahraňuje přichytávání zbytků stříhaných rostlin na nástroj.

201 CZK  5% 

Zahradnické nůžky GEKO G72005 Praktické a kvalitní nůžky pro zahradníky. Určeny pro snadné a rychlé stříhání a prostříhávání květin, malých větviček, výhonů stromů a keřů. Ostří – čepel je vyrobena z vysoce kvalitní oceli 65 Mn a potažená teflonem. Rukojeti jsou z hliníku a mají potah z ABS pro pohodlné a pevné uchopení. Nůžky je možné zajistit proti otevření západkou na konci rukojetí. Technická data: Maximální průměr řezu: 20 mm Materiál čepele: ocel 65 Mn Materiál rukojeti: hliník, ABS, TPP Celková délka: 200 mm Délka čepele: 55 mm Délka rukojeti: 130 mm

239 CZK  21% 

Nůžky na trávu s otočnou čepelí GEKO G72054 Celková délka: 300 mm Délka čepelí – ostří: 130 mm Praktický nástroj pro zastřihávání trávníku. Umožňuje přístup i do míst, kam se sekačka nedostane. Nůžky lze také použít k ostříhání větví s malým průměrem, díky čemuž jsou ideální pro péči o keře. Čepele se snadno otočí z ploché pozice na kolmou. Čepele jsou vyrobeny z oceli 50 HCS.

377 CZK  99% 

Ručně kované zahradnické nůžky pro zastřihování větví, keřů a růží, délka 200 mm Nůžky jsou vybaveny pružinou pro jednoduché rozevírání, což napomáhá efektivnější práci při stříhání a zastřihování. Dřevěná rukojeť poskytuje pohodlí při práci a brání prochladnutí rukou při práci v nízkých teplotách. Pojistka na rukojeti umožňuje bezpečné uložení nůžek v uzavřeném stavu. Ideální pomocník pro domácí i zahradní práce. Technické údaje: ·       Materiál: ocel ·       Rukojeť: dřevěná ·       Délka kleští: 200 mm

2675 CZK

Snadná údržba stromů s akumulátorovým napájením - větve a větvičky o průměru až 2,5 cm nejsou pro akumulátorové nůžky na větve Kärcher žádným soupeřem. Díky výkonnému obtokovému noži je stříhání obzvláště přesné a nevyžaduje žádnou námahu. Šetrné stříhání navíc podporuje zdravý růst rostlin. Stříhání a prořezávání stromů a dřevin je tak snazší a bezpečnější. Pohodlná práce nad hlavou: S volitelným teleskopickým nástavcem (není součástí dodávky) je práce ve výšce až 3,5 metru rovněž bez námahy a pohodlná.