LevnoBot.cz
Přidat obchod

Motorová zahradní technika

Domovská stránka > Dům a zahrada > Trávníky a zahrady > Motorová zahradní technika

9001 CZK - 9001 CZK

Zahradní domek s přístřeškem využijete pro uskladnění např. zahradního nářadí, jízdního kola, sekačky, příslušenství k bazénu, dřeva atd.Zahradní domek v moderním designu se hodí do každé zahrady.Domek má dvojité posuvné dveře, tudíž do něj budete mít pohodlný přístup. Vyroben z kvalitních ocelových
10810 CZK - 10810 CZK

Tato dřevěná zahradní kůlna na nářadí má kompaktní design a elegantní vzhled, a je tudíž vhodná i do méně prostorných zahrad. Kůlna nabízí perfektní úložný prostor pro vaše zahradní nástroje a vybavení, takže je budete mít vždy po ruce.
Díky rámu z masivního jedlového dřeva s nátěrem má kůlna
16871 CZK - 16871 CZK

Funkční a dobře navržený zahradní domek dokáže změnit tvář každé zahrady, přináší místo pro kutily, uskladnění nářadí, vybavení, zahradního nábytku a palivového dřeva. Domek je dodáván v nadčasové šedé barvě.
Design domku je flexibilní, může být sestaven s přístřeškem doleva nebo doprava, v zá
6647 CZK - 6647 CZK

Tato dřevěná zahradní kůlna má kompaktní design a elegantní vzhled, a je tudíž vhodná i do méně prostorných zahrad. Kůlna nabízí dostatečný úložný prostor na vaše zahradní nástroje a vybavení, takže je budete mít vždy po ruce.
Dřevěná kůlna je pevná a voděodolná. Její střecha je vyrobena z nep
6520 CZK - 6520 CZK

Odpočiňte si při houpání a užijte si volný čas na této kovové lavici typu glider!
Tato lavice vám umožňuje houpat se na houpacím mechanismu tam a zpět. Užijete si uklidňující, jemný houpavý pohyb.
Lavice je vyrobená z oceli, je odolná vůči povětrnostním vlivům a má dlouhou životnost, tak
5504 CZK - 6252 CZK

Díky praktickému aplikačnímu poradci v aplikaci Home & Garden zajišťuje Kärcher ještě lepší výsledky čištění - a z uživatele dělá profesionála v úklidu. Aplikace také nabízí komplexní servis včetně informací o zařízení, aplikaci a servisním portálu Kärcher. Vhodnou úroveň tlaku lze nastavit a zkontr
4439 CZK - 4439 CZK

Náš zahradní přístřešek je dokonalým řešením ke skladování palivového dříví, široké řady nářadí, zahradního nábytku, zahradní techniky atd. Kůlna chrání obsah nejen před nečistotami a prachem, ale také před větrem a nepřízní počasí.
Tato úložná kůlna je vybavena větracími otvory, které zajišťu
4342 CZK - 4342 CZK

Náš zahradní přístřešek je dokonalým řešením ke skladování palivového dříví, široké řady nářadí, zahradního nábytku, zahradní techniky atd. Kůlna chrání obsah nejen před nečistotami a prachem, ale také před větrem a nepřízní počasí.
Tato úložná kůlna je vybavena větracími otvory, které zajišťu
4835 CZK - 4835 CZK

Náš zahradní přístřešek je dokonalým řešením ke skladování palivového dříví, široké řady nářadí, zahradního nábytku, zahradní techniky atd. Kůlna chrání obsah nejen před nečistotami a prachem, ale také před větrem a nepřízní počasí.
Tato úložná kůlna je vybavena větracími otvory, které zajišťu
2563 CZK - 2563 CZK

Vzhledem ke svému dekorativnímu provedení bude tato zahradní lavice nepřehlédnutelným doplňkem vašeho domova.
Tato dětská lavice je vyrobena z oceli, je tedy pevná a stabilní. Lamely sedáku a opěradlo nabízejí skvělou oporu a také optimální pohodlí.
Tato zahradní lavička je vzhledem ke s

4296 CZK

Výkonný zametač S 4 Twin efektivně uklidí napadané listí, květy i další nečistoty z vašeho dvorku i příjezdové cesty. Pomáhat vám tak bude po celý rok. Díky pracovní šířce 680 mm uklidíte za hodinu až 2400 m². Perfektní výsledky zajišťuje precizní zametací válec a dvojice postranních kartáčů, které odstraní špínu z rohů i okrajů terasy. Kartáče navíc dle potřeby sundáte i bez použití nářadí. Přístroj je lehký, proto se s ním snadno pracuje i se lehce přenáší. Jeho výškově nastavitelná rukojeť umožní pohodlný úklid pro každou výšku postavy za každé situace. Navíc díky bajonetovému uzávěru se nemůže stát, že ztratíte nějaký šroubek. Komfort při práci zajistí také 20l sběrná nádoba s praktickým držadlem, díky kterému nečistoty jednoduše vysypete, aniž byste se umazali. A když je vše hotovo, přístroj nohou snadno sklopíte, pomocí úchytu lehce přenesete a uskladníte i na malém prostoru - skvěle zapadne například podél zdi v garáži.

299 CZK

Verdemax nabíječka 20V   Nabíječka na 1x Li-On baterii 20V pro AKU program VERDEMAX 20V.

10663 CZK

ZAHRADNÍ DOMEK 214 x 257 cm Představujeme Vám zahradní domek 214 cm x 257 cm v moderním antracitovém provedení - dokonalý společník pro každého zahrádkáře, který hledá praktické, elegantní a bezpečné řešení pro uskladnění svého nářadí a zahradního vybavení. PŘEDNOSTI DOMKU Představte si, že veškeré Vaše zahradní náčiní, nářadí a stroje mají své pevné místo, chráněné před nepřízní počasí a nezvanými hosty. Náš zahradní domek byl navržen s myšlenkou na maximální využití prostoru a estetiku, která doplní každou zahradu. Antracitová barva přináší moderní vzhled a snadno se sladí s jakýmkoliv okolím.  ODOLNÁ KONSTRUKCE S robustní konstrukcí z pozinkovaného plechu získáváte nejen dlouhodobou odolnost, ale i snadnou údržbu. Dvoukřídlé posuvné dveře usnadňují přístup i s velkými předměty a lze je bezpečně uzamknout pro vaši klidný spánek. Větrací systém zajistí, že uvnitř bude vždy čerstvý vzduch a ideální vlhkost, což je klíčové pro uchování vašeho nářadí ve skvělém stavu. Materiál:kov (0,25 mm ocelové pozinkované plechy)Rozměry:šířka: 214 cmhloubka: 257 cmvýška: 193 cmpožadovaná plocha: 214 cm x 257 cmVnitřní rozměry: šířka: 203 cmhloubka: 245 cmvýška: 193 cmrozměry dveří: 96 cm x 162 cmBalení obsahuje:konstrukce (bez podlahy)montážní prvkymontážní návod MONTÁŽ Jednoduchá montáž, kterou zvládnete s pomocí přiloženého návodu, vám umožní rychle se vrátit k tomu, co máte na zahradě nejraději - k pěstování, relaxaci, či práci.

19807 CZK

Robotická sekačka Gardena Sileno city 250 smart Inovativní robotická sekačka Gardena Sileno city 250 smart seče za vás: poseče trávník sama, zatímco vy si užíváte volného času, nebo pracujete na jiných věcech. Díky jejímu volnému a přirozenému pohybu, sekačka Sileno city 250 poseká travnatou plochu o maximální rozloze 250 m2 - efektivně, spolehlivě a bez vyjetých kolejí. Výsledkem je vždy perfektně udržovaný trávník. Pokud je to zapotřebí, robotická sekačka se sama nabije v nabíjecí stanici. Ohraničující vodič, jehož položení je velmi jednoduché, vytyčí plochu, na které bude Sileno city 250 sekat. Opakovaně seká konečky trávy břity ostrými jako žiletka; ústřižky trávy zůstávají na trávníku jako přírodní hnojivo (mulčování). Pro trávníky do 150 m² (max. 250 m²) Výška sečení od 2 do 5 cm Ovládání pomocí Bluetooth i WiFi Sečení 3 ocelovými noži Odolná vůči vlivům počasí Zabezpečení proti krádeži Zvládne svahy až do 35 % Jednoduché a rychlé programování sekačky   .rw-install-section { font-family: 'Roboto', -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, 'Helvetica Neue', sans-serif; max-width: 1200px; margin: 20px auto; background: #ffffff; border-radius: 8px; overflow: hidden; box-shadow: 0 2px 10px rgba(0, 0, 0, 0.1); } .rw-install-header { display: flex; justify-content: space-between; align-items: center; padding: 11px 30px; background: linear-gradient(to right, #4caf50, #00a651); color: #ffffff; } .rw-install-main-title { font-size: 32px; margin: 0; line-height: 1.2; color: #ffffff; } .rw-install-main-title strong { font-weight: 700; } .rw-install-main-title span { font-weight: 300; } .rw-install-main-subtitle { font-weight: 300; font-size: 20px; color: #ffffff; margin-top: 5px; } .rw-install-logo img { max-height: 90px; width: auto; display: block; } .rw-install-content { display: flex; padding: 20px; gap: 20px; } .rw-install-product { flex: 1.2; position: relative; } .rw-install-product__image { width: 100%; border-radius: 8px; overflow: hidden; position: relative; } .rw-install-product__image img { width: 100%; height: auto; } .rw-install-product__overlay { position: absolute; bottom: 20px; right: 20px; display: flex; align-items: stretch; border-radius: 4px; overflow: hidden; box-shadow: 0 2px 5px rgba(0,0,0,0.2); } .rw-install-product__overlay-left { background-color: #ff4d4d; color: white; padding: 8px 12px; display: flex; flex-direction: column; justify-content: center; align-items: center; } .rw-install-product__overlay-sleva { font-weight: bold; font-size: 26px; line-height: 1; text-transform: uppercase; } .rw-install-product__overlay-dnes { font-size: 16px; line-height: 1; } .rw-install-product__overlay-right { background-color: #cc0000; color: white; font-weight: bold; font-size: 26px; padding: 8px 12px; display: flex; align-items: center; justify-content: center; } .rw-install-product__button { margin-top: 10px; padding: 15px

1542 CZK

Přívodní, spirálová hadice k pneumatickému nářadí Jonnesway JAZ-7214Z Díky spirálovému provedení je hadice dobře skladovatelná.   Závit: 1/4"Délka 15 mVnitřní průměr 8 mmVnější průměr 12 mmPracovní tlak: 10 bar (142 psi)Materiál: polyuretan

26025 CZK

Robotická sekačka Gardena Sileno life 1250 smart - Zánovní Inovativní robotická sekačka Gardena Sileno life 1250 smart seče za vás: poseče trávník sama, zatímco vy si užíváte volného času, nebo pracujete na jiných věcech. Díky jejímu volnému a přirozenému pohybu, sekačka Sileno life 1250 smart poseká travnatou plochu o maximální rozloze 1250 m2 - efektivně, spolehlivě a bez vyjetých kolejí. Výsledkem je vždy perfektně udržovaný trávník. Pokud je to zapotřebí, robotická sekačka se sama nabije v nabíjecí stanici. Ohraničující vodič, jehož položení je velmi jednoduché, vytyčí plochu, na které bude Sileno life 1250 smart sekat. Opakovaně seká konečky trávy břity ostrými jako žiletka; ústřižky trávy zůstávají na trávníku jako přírodní hnojivo (mulčování). Smart lze ovládat pomocí aplikace na mobilním zařízení. Pro trávníky do 1000 m² (max. 1250 m²) Výška sečení od 2 do 5 cm Sečení 3 ocelovými noži Ovládání pomocí Bluetooth i WiFi Odolná vůči vlivům počasí Zabezpečení proti krádeži Zvládne svahy až do 35 % / 16° Jednoduché a rychlé programování sekačky .rw-install-section { font-family: 'Roboto', -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, 'Helvetica Neue', sans-serif; max-width: 1200px; margin: 20px auto; background: #ffffff; border-radius: 8px; overflow: hidden; box-shadow: 0 2px 10px rgba(0, 0, 0, 0.1); } .rw-install-header { display: flex; justify-content: space-between; align-items: center; padding: 11px 30px; background: linear-gradient(to right, #4caf50, #00a651); color: #ffffff; } .rw-install-main-title { font-size: 32px; margin: 0; line-height: 1.2; color: #ffffff; } .rw-install-main-title strong { font-weight: 700; } .rw-install-main-title span { font-weight: 300; } .rw-install-main-subtitle { font-weight: 300; font-size: 20px; color: #ffffff; margin-top: 5px; } .rw-install-logo img { max-height: 90px; width: auto; display: block; } .rw-install-content { display: flex; padding: 20px; gap: 20px; } .rw-install-product { flex: 1.2; position: relative; } .rw-install-product__image { width: 100%; border-radius: 8px; overflow: hidden; position: relative; } .rw-install-product__image img { width: 100%; height: auto; } .rw-install-product__overlay { position: absolute; bottom: 20px; right: 20px; display: flex; align-items: stretch; border-radius: 4px; overflow: hidden; box-shadow: 0 2px 5px rgba(0,0,0,0.2); } .rw-install-product__overlay-left { background-color: #ff4d4d; color: white; padding: 8px 12px; display: flex; flex-direction: column; justify-content: center; align-items: center; } .rw-install-product__overlay-sleva { font-weight: bold; font-size: 26px; line-height: 1; text-transform: uppercase; } .rw-install-product__overlay-dnes { font-size: 16px; line-height: 1; } .rw-install-product__overlay-right { background-color: #cc0000; color: white; font-weight: bold; font-size: 26px; padding: 8px 12px; display: flex; align-items:

8931 CZK

Tento malý zahradní domek / kůlna je perfektní pro ukládání široké škály nářadí a vybavení.Vpředu má 2 větrací otvory, každý o velikosti 23 x 10 cm, zajišťující vynikající ventilaci. Dvojité posuvné dveře vpředu umožňují snadný vstup a výstup.Pozinkovaná ocelová konstrukce spolu s pozinkovanou povrchovou úpravou činí kůlnu odolnou vůči korozi a extrémnímu počasí. Její součástí jsou také ocelové podlahové rámy, které zajišťují stabilitu a jsou ideálním podkladem pod dřevěné podlahy (dřevo není součástí dodávky).Předřezané a předvrtané části a přiložený návod zajišťují snadnou a rychlou montáž.Barva:antracitováhnědázelenášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:pozinkovaná ocelRozměry se střechou:šířka: 190 cmhloubka: 124 cmvýška: 181 cm Rozměry podlahové plochy: šířka: 180 cmhloubka: 110 cmRozměry posuvných dveří: šířka: 80 cmvýška: 159 cmHmotnost:33,7 kgDodáváno v demontu.

9016 CZK

Tato zahradní kůlna je ideálním řešením pro uložení vašeho nářadí venku. Tento zahradní domek na nářadí je vyrobený z pozinkované oceli, vyžaduje minimální údržbu a je mimořádně odolný. Vzhledem k šikmé konstrukci střechy z ní dešťová voda automaticky stéká dolů. Kůlna nabízí spoustu úložného prostoru pro uložení nářadí a dalších věcí. Dveře se dají zamknout pro větší bezpečnost. Barva: hnědázelenášedáantracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: pozinkovaná ocel / plast Rozměry: šířka: 225 cmhloubka: 89 cmvýška: 159 / 161 cm rozměr dveří: 99 x 152 cm (Š x V) Hmotnost: 36,6 kg Dodáváno v demontu.

8347 CZK

Tato zahradní kůlna je ideálním řešením pro uložení vašeho nářadí venku. Tento zahradní domek na nářadí je vyrobený z pozinkované oceli, vyžaduje minimální údržbu a je mimořádně odolný. Vzhledem k šikmé konstrukci střechy z ní dešťová voda automaticky stéká dolů. Kůlna nabízí spoustu úložného prostoru pro uložení nářadí a dalších věcí. Dveře se dají zamknout pro větší bezpečnost. Barva: hnědázelenášedáantracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: pozinkovaná ocel / plast Rozměry: šířka: 225 cmhloubka: 89 cmvýška: 159 / 161 cm rozměr dveří: 99 x 152 cm (Š x V) Hmotnost: 36,6 kg Dodáváno v demontu.

8611 CZK

Tato zahradní kůlna je ideálním řešením pro uložení vašeho nářadí venku. Tento zahradní domek na nářadí je vyrobený z pozinkované oceli, vyžaduje minimální údržbu a je mimořádně odolný. Vzhledem k šikmé konstrukci střechy z ní dešťová voda automaticky stéká dolů. Kůlna nabízí spoustu úložného prostoru pro uložení nářadí a dalších věcí. Dveře se dají zamknout pro větší bezpečnost. Barva: hnědázelenášedáantracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: pozinkovaná ocel / plast Rozměry: šířka: 225 cmhloubka: 89 cmvýška: 159 / 161 cm rozměr dveří: 99 x 152 cm (Š x V) Hmotnost: 36,6 kg Dodáváno v demontu.