LevnoBot.cz
Přidat obchod

Zavlažovače a zavlažovací trysky

Domovská stránka >

469 CZK - 575 CZK

Kruhový zavlažovač RS 120/2 je ideální k zavlažování středně velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení je 133 m2. Zahradní rozstřikovač lze snadno připojit k zahradní hadici, je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.
392 CZK - 518 CZK

Kruhový zavlažovač RS 120/2 je ideální k zavlažování středně velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení je 113 m2. Zahradní rozstřikovač lze snadno připojit k zahradní hadici, je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.
469 CZK - 614 CZK

Impulsní, kruhový a sektorový rozstřikovač v jednom. Je vhodný k zavlažování středně velkých až velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení je 706 m2. Zahradní zavlažovač lze snadno připojit k zahradní hadici a je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem j
129 CZK - 300 CZK

Zahradní rozprašovač CS 90, který je vhodný k zavlažování malých ploch a zahrad, je vybaven robustním hrotem, ideálním pro nerovné nebo strmé terény. Maximální plocha kropení je 64 m2. Zavlažovač lze snadno připojit k zahradní hadici a je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavla
182 CZK - 249 CZK

Zahradní rozprašovač CS 90 Vario, který je vhodný k zavlažování malých ploch a zahrad, je vybaven robustním hrotem, ideálním pro nerovné nebo strmé terény. Maximální plocha kropení je 64 m2. Doplňkový adaptér umožňuje zavlažování pravoúhlých ploch. Zavlažovač lze snadno připojit k zahradní hadici a
306 CZK - 398 CZK

Multifunkční plošný rozstřikovač MS 100 je vhodný pro zavlažování malých ploch a zahrad. 6 různých tvarů trysek umožňuje různé způsoby zavlažování. Maximální plocha kropení je 78 m2. Rozstřikovač lze snadno připojit k zahradní hadici a je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavla
612 CZK - 706 CZK

Obdélníkový zavlažovač OS 3.220 k zavlažování středně velkých a velkých ploch a zahrad. Dosah lze dle potřeby plynule nastavit – a to při maximální ploše kropení o 220 m2. Inovativní rozprašovač je vybaven převodovkou s mimořádně dlouhou životností. Nové zahradní zavlažovače od Kärcheru nyní poskytu
967 CZK - 1325 CZK

Obdélníkový rozstřikovač OS 5.320 S je vhodný pro zavlažování středně velkých a velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení tímto zavlažovačem je 320 m2. Průtok vody lze nastavit dle potřeby od 0 do maxima. Nové obdélníkové zahradní rozstřikovače od Kärcheru poskytují nyní ještě vyšší obslužný
1237 CZK - 1433 CZK

Obdélníkový zahradní zavlažovač OS 5.320 SV regulací šířky kropení je vhodný pro zavlažování středně velkých a velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení tímto zavlažovačem je 320 m2. Zahradní rozprašovač nabízí inovativní přizpůsobení vodního průtoku dle potřeby od 0 do maxima. Nové obdélníko

199 CZK

Zahradní rozprašovač CS 90, který je vhodný k zavlažování malých ploch a zahrad, je vybaven robustním hrotem, ideálním pro nerovné nebo strmé terény. Maximální plocha kropení je 64 m2. Zavlažovač lze snadno připojit k zahradní hadici a je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.

219 CZK

Zahradní rozprašovač CS 90 Vario, který je vhodný k zavlažování malých ploch a zahrad, je vybaven robustním hrotem, ideálním pro nerovné nebo strmé terény. Maximální plocha kropení je 64 m2. Doplňkový adaptér umožňuje zavlažování pravoúhlých ploch. Zavlažovač lze snadno připojit k zahradní hadici a je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.

368 CZK

Multifunkční plošný rozstřikovač MS 100 je vhodný pro zavlažování malých ploch a zahrad. 6 různých tvarů trysek umožňuje různé způsoby zavlažování. Maximální plocha kropení je 78 m2. Rozstřikovač lze snadno připojit k zahradní hadici a je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.

537 CZK

Impulsní, kruhový a sektorový rozstřikovač v jednom. Je vhodný k zavlažování středně velkých až velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení je 706 m2. Zahradní zavlažovač lze snadno připojit k zahradní hadici a je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.

1382 CZK

Obdélníkový zahradní zavlažovač OS 5.320 SV regulací šířky kropení je vhodný pro zavlažování středně velkých a velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení tímto zavlažovačem je 320 m2. Zahradní rozprašovač nabízí inovativní přizpůsobení vodního průtoku dle potřeby od 0 do maxima. Nové obdélníkové zahradní zavlažovače od Kärcheru poskytují nyní ještě vyšší obslužný komfort pro uživatele. Rozstřikovače jsou vybaveny integrovanou ochranou proti postříkání SplashGuard a samozřejmě osvědčeným zacvakávacím systémem, který usnadňuje připojení k zahradní hadici.

199 CZK

Chcete si i na malé ploše vašeho pozemku co nejvíce usnadnit práci a netahat se při zalévání s těžkými konvemi plými vody? Práci konví zastane a vaše ruce ušetří námahy Zavlažovač rozprašovací. Tato levná alternativa pro zavlažování malých ploch se nejlépe hodí pro zavlažovaná ploch do max. 80 m2. Průměr zavlažování: max. 10 m.

327 CZK

Samozavlažovací set obsahuje sprchovou hlavici. Hlavice má 6 možností nastavení zálivky. Vhodné pro hadici 1/2. Balení kromě hlavice obsahuje 2 × rychlospojku 1/2, 1× rekukce na koutek z 3/4 na 1/2, 1× spojka s vnějším závitem.

675 CZK

Zavlažovač výkyvný je ideální pro zalévání menších obdélníkových ploch do 250m2. Má plynule nastavitelný maximální rozsah do výšky 15m a do šířky 17m. S výkyvným zavlažovačem dosáhnete dokonalého zavlažování trávníku. Zavlažovač má 18 trysek.

178 CZK

Zajišťuje velmi rovnoměrnou distribuci vody a zabraňuje tvorbě louží. Je vhodný pro menší a střední prostory. Zavlažovač má 8 nastavitelných módů závlahy. Je vyrobený z plastu.

517 CZK

Kruhový zavlažovač RS 120/2 je ideální k zavlažování středně velkých ploch a zahrad. Maximální plocha kropení je 113 m2. Zahradní rozstřikovač lze snadno připojit k zahradní hadici, je kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.