LevnoBot.cz
Přidat obchod

Obaly na šaty

Domovská stránka > Tašky a zavazadla > Obaly na šaty

799 CZK - 799 CZK

Skládací cestovní obal na oděvy od značky Thule. Udržujte své oblečení nepomačkané pomocí složky na oděvy od značky Thule, která maximalizuje prostor pro balení a krásně se vejde do příručního zavazadla. Ideální pro minimalizaci mačkání oděvů. 
Nastavitelné bočnice umožňují maximální stlačení

3599 CZK

Látkový obal na oblečení z řady Spectrolite 3.0 od značky Samsonite s prodlouženou 5letou zárukou.  Prodloužená záruka 5 let Váš perfektní business společník - látkový vak na oblečení z vylepšené řady Spectrolite 3.0 od značky Samsonite. Kolekce Spectrolite 3.0 nyní disponuje novým designem, větší kapacitou a vylepšenými organizačními prvky. A jako třešnička na dortu - podšívka je vyrobena z recyklovaných PET lahví. Obal je vyroben z kombinace odolného nylonu 50%, polyesteru 47% a syntetické kůže 3%. Vnitřní podšívka je vyrobena z materiálu Recyclex®, který pochází z recyklovaných PET lahví. Pro snadnou manipulaci je vybaven dvěma uchy pro nošení v ruce. K dispozici je visací zámek s TSA funkcí pro maximální bezpečí na cestách. Úložný prostor disponuje přihrádkou na oblečení a úchytem na zavěšení například na dveře nebo věšák. Na nezbytnosti můžete využít přední kapsu na zip.

3599 CZK

Moderní praktický vak na oblečení z kolekce Respark od značky Samsonite vyrobený z recyklovaných materiálů. Nová kolekce cestovních zavazadel Respark od značky Samsonite byla navržena se silným důrazem na bezpečnost a odolnost. Perfektně splní vaše představy o tom, jak by mělo vypadat dokonalé zavazadlo. Celá kolekce je vyrobená z recyklovaných materiálů. Obal na oblečení je vyrobený z materiálu Recyclex®, z recyklovaného materiálu RPET společnosti Samsonite. Lze jej nosit v ruce i přes rameno. Součástí je odnímatelný nastavitelný popruh. Vak je skládací a uzavíratelný pomocí karabinek na straně. Vnitřek je vybaven zipovou dělící příčkou, ramínkem a fixačními popruhy. Na další nezbytnosti můžete využít přední zipovou přihrádku. Na zadní straně je doplněn o smartsleeve - úchyt pro nasunutí na madlo kufru a integrovanou jmenovku.

6899 CZK

Moderní praktický vak na oblečení z inovované prémiové business kolekce Pro-DLX 6 od značky Samsonite. Očekáváný facelift prémiové business kolekce Pro-DLX 6 od značky Samsonite je konečně tady. DNA jeho předchůdce - řady Pro-DLX 5 zůstává a novinky z kolekce Pro-DLX 6 provází navíc inovace vzhledu. Nyní je každý produkt lehčí, barevnější a modernější než kdy dřív. Prvotřídní možnosti organizace, kvalitní kožené detaily a moderní tvar se spojí s cílem zajistit vám dokonalý pracovní vzhled bez kompromisů. Obal je vyrobený z odolného nylonu (Ballictic Nylon). Materiál je voděodolný. Vnitřní podšívka je vyrobená z materiálu Recyclex®, z recyklovaných PET lahví. Lze jej nosit v ruce i přes rameno. Součástí je odnímatelný a ergonomický nastavitelný popruh. Vak je skládací a uzavíratelný pomocí karabinek na straně. Vnitřek je vybaven zipovou dělící příčkou, ramínkem a fixačními popruhy. Součástí je zipová kapsa na převážení tekutin, kosmetiky nebo mokrých plavek. Na další nezbytnosti můžete využít přední zipovou přihrádku. Na zadní straně je doplněn o smartsleeve - úchyt pro nasunutí na madlo kufru.

780 CZK

Skládací cestovní obal na oděvy od značky Thule. Udržujte své oblečení nepomačkané pomocí složky na oděvy od značky Thule, která maximalizuje prostor pro balení a krásně se vejde do příručního zavazadla. Ideální pro minimalizaci mačkání oděvů.  Nastavitelné bočnice umožňují maximální stlačení oděvů a tím i více místa pro věci. Obsahuje lehkou skládací desku s užitečnými pokyny pro skládání. Snadné uchopení díky odolnému uchu. Pojme až 12 předmětů a vejde se do většiny příručních zavazadel. Vyrobeno z nylonových tkanin 100D s ripstop úpravou a 210D s certifikací bluesign®, které minimalizují dopad na životní prostředí.