LevnoBot.cz
Přidat obchod

Kulečník

Domovská stránka >


98 CZK

Sada kříd pro zlepšení přesnosti úderů a hraní falše díky zvýšenému tření mezi tágem a koulí.. Kulečníková křída inSPORTline Tizato 3ks je sada kříd pro namazání tága a zlepšení přesnosti úderů při hraní kulečníku. Křída je nezbytným doplňkem pro každého hráče. Zvyšuje tření mezi tágem a koulí, čímž dodává šťouchům mnohem větší přesnost a umožňuje zahrát i dokonalou faleš.Technický popis: sada 3 kusů kříd zlepšuje přesnost úderů zvyšuje tření mezi tágem a koulí umožňuje šťouchům zahrát faleš rozměry: 2 x 2 x 2 cm

1491 CZK

Sada 16 kvalitních pool-ových koulí vhodná pro domácí využití, do restaurací či heren.. Kulečníkové koule inSPORTline Sferita jsou vyrobeny z odolného a velmi houževnatého ABS plastu ve standartních rozměrech 57,2 mm. Tato sada 16 pool-ových koulí je vhodná zejména pro domácí použití, ale také se skvěle hodí do restaurací nebo nejrůznějších heren.Technický popis: sada 16 pool-ových koulí 15 očíslovaných barevných koulí + 1 bílá odolný a velmi houževnatý materiál dlouhá životnost průměr koule: 57,2 mm materiál: ABS plast koule jsou perfektně vyvážené a všechny váhově shodné

496 CZK

Klasické dvojdílné pool-ové tágo se spojovacím ocelovým závitem.. Tágo inSPORTline Cuesome je klasické dvojdílné pool-ové tágo se spojovacím ocelovým závitem. Zkrácená délka umožňuje pohodlnější hraní i na menším prostoru a dvojdílná konstrukce zaručuje lepší skladovatelnost. Gumové zakončení je ideální pro odkládání tága a zaručuje delší životnost.Technický popis: klasické pool-ové tágo dvojdílná konstrukce  spojovací ocelový šroub gumová ochrana na konci tága vhodné pro domácí použití materiál: lakované dřevo délka: 146 cm  hmotnost: 317 g  

98 CZK

Plastový pool-ový trojúhelník na uspořádání 15 koulí o průměru 57,2 mm.. Trojúhelník inSPORTline Triatan je pro svou tuhost a pevnost mezi pool-ovými hráči velice oblíbený. Trojúhelník je přesně kalibrován a slouží ke stavění 15 koulí o průměru 57,2 mm. Trojúhelník lze využít i pro závodní pool billiardovou hru. Jedná se o nejrozšířenější billiardový triangl v hernách a restauracích.Technický popis: kvalitní pool-ový trojúhelník odolný tvrzený plast možnost vložení 15 koulí o průměru 57,2 mm lze využít i pro závodní hru materiál: PVC rozměry: 31,5 x 28,5 x 3 cm hmotnost: 90 g

4863 CZK

Oboustranný nástavec na kulečníkový stůl Vip 7ft, hnědý. Překrytí může sloužit jako jídelní stůl nebo může být skvělým způsobem, jak změnit hru z kulečníku na ping-pong.

4863 CZK

Oboustranný nástavec na kulečníkový stůl Vip 7ft, šedý. Překrytí může sloužit jako jídelní stůl nebo může být skvělým způsobem, jak změnit hru z kulečníku na ping-pong.

4933 CZK

Oboustranný nástavec na kulečníkový stůl Vip 7ft. Překrytí může být skvělým způsobem, jak změnit hru z kulečníku na ping-pong nebo hokej.

13227 CZK

Kulečníkový stůl Vip Extra 7 ft v černo/zelené barvy, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.

13227 CZK

Kulečníkový stůl Vip Extra 7 ft višeň/zelený, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.

14818 CZK

Kulečníkový stůl Vip Extra 8 ft višeň/zelený, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.