LevnoBot.cz
Přidat obchod

Vyprošťovače rybářských háčků

Domovská stránka >

190 CZK - 190 CZK

Skvělá pomůcka pro vytahování háčků z rybích tlamek.
413 CZK - 413 CZK

Uhlíková ocel a ergonomický úchyt.
477 CZK - 477 CZK

Vylovovací klešte s vestavnou váhou mají mnoho dobrých vlastností. Začněme tím, že nezabírají příliš místa, jejich používání je bezpečné a pohodlné. Umožňují snadné zvednutí ryby, kterou si můžeme díky integrované váze ihned zvážit . Přitom je to pro rybu mnohem ohleduplnější než používání vylovovac
1034 CZK - 1034 CZK

Díky svému tvaru neporaní ústa ryb, i přesto v nich však pevně drží. Disponují 22kg integrovanou váhou, se kterou můžete zvážit třeba vaši vysněnou rybu.
619 CZK - 619 CZK

Speciálně tvarovaná špička slouží pro práci s kroužky velikosti 3-5, zatímco břit na čelisti kleští spolehlivě odstřihne jakoukoliv šňůru či vlasec.
455 CZK - 455 CZK

Jsou vybaveny velmi ostrými čepelemi schopnými stříhat jak pletené šňůry, tak monofily. Ergonomické rukojeti pro snadné a bezpečné uchopení.
886 CZK - 886 CZK

Plocha peanu je rozdělena na dvě části, hladkou a plochu s drážkami. Hladká plocha výborně poslouží při zacvakávání protihrotů a vyjímání malých háčků nebo mušek bez poškození. Plocha s drážkami má extrémní sílu a zaručuje pevný úchop. Pean má rovnou rukojeť a na rozdíl od klasických nůžkových oček
633 CZK - 633 CZK

Vyvážený obsah uhlíku je ideální pro výrobu nejkvalitnějších japonských nožů a chirurgických nástrojů. Odolnost proti korozi a skvrnám. Nízká údržba a známý lesk dělají z našeho WizTool ideální nástroj pro mnoho aplikací souvisejících s rybolovem, kde je vyžadována pevnost oceli a odolnost proti kor
190 CZK - 190 CZK

Skvělá pomůcka pro vytahování háčků z rybích tlamek.
188 CZK - 188 CZK

Délka 22 cm.

29 CZK

Falcon Vyprošťovač háčků s jehlou

950 CZK

Hliníková hlavní konstrukce s gumovými úchyty • Krimpovací funkce • Svlékač potahů lanek • Délka: 6” (15cm) • Hmotnost: 70g

223 CZK

CRIMPER vám pomůže při výrobě všech koncových montáží, při kterých je třeba použít fluorokarbon či lanko a vyhotovit pevné smyčky. Čelisti kleští mají širší a hlubší otvor a jeden užší a mělčí. Krimpovací spojka je tlakem přitlačována až v 6 bodech, protože jedna strana čelistí má zoubkování. Proto se nemusíte obávat o pevnost spojení a užívat si lov kaprů nebo dravců. Hloubka krimpovacích čelistí je 9mm. S celkovou délkou 16cm mají ramena téměř 13cm, díky čemuž je vytvořena opravdu silná páka. Rukojeť je pro dobrý úchop pogumovaná. Na obou ramenech rukojeti se nacházejí otvory na provlečení šňůrky. Ramena jsou v černo-oranžové barvě kvůli lepší viditelnosti v šeru, nebo v situacích, kdy je rychle potřebujete najít.   Technické parametry: Délka: 16cm Šířka: 5,5cm Hloubka čelistí: 9mm Hmotnost: 200g

617 CZK

Speciálně tvarovaná špička slouží pro práci s kroužky velikosti 3-5, zatímco břit na čelisti kleští spolehlivě odstřihne jakoukoliv šňůru či vlasec.

569 CZK

Speciálně tvarovaná špička slouží pro práci s kroužky velikosti 3-5, zatímco břit na čelisti kleští spolehlivě odstřihne jakoukoliv šňůru či vlasec. Bez pouzdra.

742 CZK

Kleště jsou vybaveny nástrojem na kroužky a nástrojem na krimpování (zalisování či zamáčknutí). Dodávají se s přepravní m pouzdrem. Velikost 15 cm.

474 CZK

Obsahují čtyři drážky pro různé velikosti spojek (0,1 až 2,2 mm). Vhodné pro tvorbu přívlačových návazců a návazců pro lov sumců na řekách. Extra dlouhé (25cm).

445 CZK

Pokud nechcete držet rybu zbytečně dlouho na suchu, jsou tyto vylovovací kleště skvělým pomocníkem právě pro vás. Jednoduše štiku vylovíte, automaticky při tom i zvážíte a opět pustíte. Použitelné pro ryby do 15 kg. Délka 24,5 cm.