LevnoBot.cz
Přidat obchod

Plyšové hračky

Domovská stránka > Hračky a hry > Hračky > Panenky, hrací sady a figurky > Plyšové hračky

300 CZK - 300 CZK

SQUISHMALLOWS Borůvková palačinka - Paden 20 cm

Roztomilí plyšáci, hebcí jako marshmallow, do kterých se hned zamilujete.

20 cm vysoká, úžasná plyšová zvířátka, která se stanou společníkem na gauči, polštářovým kamarádem, mazlíčkem na spaní i přítelem na cesty.
<
294 CZK - 407 CZK

Plyšový batužek BING je nezbytnou výbavou všech malých dětí.
1079 CZK - 1276 CZK

Interaktivní plyšový koala Eda z řady My Fuzzy Friends Mazlivá zvířátka reaguje na dotek a interakci více než 50 různými zvukovými a pohybovými reakcemi. Jeho plyšové packy mají speciální klouby, které je možné roztáhnout, koala pak sám obejme dětskou paži a přitulí se k ní.
185 CZK - 224 CZK

Roztomilý mazlíček méďa Mike je snadno uchopitelný a vhodný pro malé ručičky. Dečka je z příjemného materiálu a s kousátkem, které uklidní bolavé dásně vašeho miminka. Veselý mazlíček i s chrastítkem, který zaujme pozornost dítěte. Vlastnosti: dečka s kousátkem na uklidnění bolavých dásní po zatřese
321 CZK - 472 CZK

Rozkošný papoušek Jaroušek nadchne celou rodinu a zároveň si s ním užijete mnoho zábavy. Papoušek Jaroušek totiž umí mluvit! Stačí na něho promluvit a on legračně vše opakuje svým papouščím hlasem a roztomile u toho přikyvuje hlavou. Papouška Jarouška si tak určitě zamilujete a stane se důležitou čá
313 CZK - 461 CZK

Tip na dárek! Rozkošná opička Tonička nadchne celou rodinu a zároveň si s ní užijete mnoho zábavy. Opička Tonička totiž umí mluvit! Stačí na ni promluvit a ona vše opakuje svým legračním hlasem a roztomile u toho přikyvuje hlavou. Opičku Toničku si tak určitě zamilujete a stane se důležitou částí va
239 CZK - 239 CZK

Plyšový, roztomilý králík Cutekins vydává reálné zvuky. Hračka je vhodná pro děti od 12 měsíců. Výrobek vyžaduje 2× AG13 baterie, které nelze vyměnit.
240 CZK - 240 CZK

Plyšový had Cutekins vydává reálné zvuky. Hračka je vhodná pro děti od 12 měsíců. Výrobek vyžaduje 2× AG13 baterie, které nelze vyměnit.
239 CZK - 239 CZK

Plyšový, roztomilý křeček Cutekins vydává reálné zvuky. Hračka je vhodná pro děti od 12 měsíců. Výrobek vyžaduje 2× AG13 baterie, které nelze vyměnit.
544 CZK - 544 CZK

Plyšová lama s módní kabelkou. Lamu můžeš pohodlně nosit v kabelce. Výrobek je vhodný pro děti od 2 let.Plyšová lama s módní kabelkou. Lamu můžeš pohodlně nosit v kabelce. Výrobek je vhodný pro děti od 2 let.

399 CZK

Hračka mazlíček s hryzátkem pro nejmenší děti v dizajnu Tiny Tropics. Materiál:100% polyester. Výplň: polyester. Hryzátko: Plast Lze prát při 40 ° C. Velikost: 30 × 26 cm

519 CZK

Roztomilé plyšáky švédské značky Elodie Details potěší Vaše miminko. Dostupné v několika variantách. Specifikace: Materiál: 100% bavlna, vyplnění 100% polyester Lze prát v pračce na 30° C Bezpečnostní standard: EN-71

1 CZK

Plyšák Prasátko Peppa 61 cm Plyšový kamarád z oblíbeného dětského seriálu Prasátko Peppa. Všechny hračky této kolekce jsou vyrobeny z měkkého materiálu, uvnitř je jemná a lehká výplň. Díky tomu jsou plyšáci milí a příjemní na dotek a děti se s nimi rádi mazlí. Plyšoví hrdinové mohou provázet děti již od prvních měsíců života. Skvělý nápad na dárek pro každou příležitost. Prasátko Peppa je pohádka, kterou milují všechny malé děti. Peppa je malé prasátko v červených šatičkách. je rozdováděná, zvědavá, velmi nápaditá a zbožňuje dobrodružství. Prasátko má rádo čokoládové zákusky, narozeninové oslavy, výlety na kole a pikniky. Nejvíce má však ráda své bláto a skákání v dešti přes kaluže. Oficiálně licencováno. Vhodné pro děti od narození.

474 CZK

Skvělá nápaditá plyšová hračka, která zaručeně probudí dětskou zvídavost a udrží pozornost i těch nejmenších na dlouhou dobu. Perfektní pro mazlení, vyrobeno z měkkoučkého manšestrového materiálu a vycpáno měkkou náplní. Sedlo je odnímatelné. Díky promyšlenému designu a funkci hračky koník dokáže při zmáčknutí audio zařízení v jeho uších zaržát nebo vydávat zvuk klusání koně. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Rozměry balení: 31×32×16 cm.

1 CZK

Plyšová hračka Sonic The Hedgehog Krásný a vysoce kvalitně zpracovaný ježek Sonic. Tímto plyšákem uděláte radost nejen fanouškovi Sonica. Velikost 70 cm. Vhodné pro děti od 3 let. Oficiálně licencovaný.

491 CZK

Tato krásná plyšová hračka v jemných barvách se svým roztomilým obličejem rozbuší srdce vašeho děťátka. Tento plyšáček lze uchopit mnoha způsoby a tím podporuje rozvoj jemné i hrubé motoriky. Extra měkký materiál poskytuje pocit bezpečí a ochrany během prvních týdnů a měsíců. Ideální kamarád na hraní pro bláznivá dobrodružství, který zároveň uklidní děťátko v těžkých chvílích. měkoučký, přítulný, extra heboučký věrný společník od narození a ideální k mazlení a jako útěcha v těžkých chvílích rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: ruce, nohy, uši, ocas, chobot Rozměr: 30 cm Složení: 100% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První společník Vašeho dítěte, se kterým se bude cítit příjemně a pohodlně i v těžkých chvílích. První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě.

160 CZK

Dopřejte vaším nejmenším kamaráda, který ho bude doprovázet při prvních krocích. Veselý meďa Mike v krásné barvě se stane věrným společníkem vašich dětí ve dne i v noci. Plyšový mazlíček, který díky zabudovanému kousátku pomáhá při prořezávání prvních zoubků. Velikost je ideální pro malé dětské ručičky. Hračka je vyrobena z na dotek příjemného materiálu. Vlastnosti: optimální velikost pro malé ručičky s kousátkem, která pomáhá uklidnit bolavé dásně vhodné pro děti od narození podporuje vývoj hmatu Rozměry produktu: 32×29×7cm V nabídce Petite&Mars najdete i další plyšové kamarády

144 CZK

Roztomilý mazlíček méďa Mike je snadno uchopitelný a vhodný pro malé ručičky. Dečka je z příjemného materiálu a s kousátkem, které uklidní bolavé dásně vašeho miminka. Veselý mazlíček i s chrastítkem, který zaujme pozornost dítěte. Vlastnosti: dečka s kousátkem na uklidnění bolavých dásní po zatřesení zachrastí příjemný materiál ideální jako dárek pro miminko Rozměry produktu: 31×31×12cm V nabídce Petite&Mars najdete i další plyšové kamarády

319 CZK

Jemná plyšová hračka v podobě roztomilého prasátka je ideální jako mazlík do postýlky pro lepší usínání vašeho dítěte. Prasátko umí sedět a může se tak stát i krásnou dekorací v dětském pokojit. Hračka je součástí designové kolekce hraček Little Dutch Farma. Rozměry: 25 × 20 cm Vhodné pro děti od narození.

516 CZK

Krásná dárková sada plyšových hraček z designové kolekce Little Dutch Květiny a motýli je ideální jako dárek pro novorozené miminko. Sada obsahuje chrastítko, muchláčka a plyšovou hračku v podobě roztomilého ptáčka. Vhodné pro děti od narození.