LevnoBot.cz
Přidat obchod

Přípravky na mytí auta

Domovská stránka >

458 CZK - 458 CZK

Lehce alkalický pěnivý čisticí prostředek pro důkladné čištění automobilů. Neškodný pro životní prostředí a obzvláště šetrný ke všem lakovaným a plastovým povrchům.
654 CZK - 654 CZK

Lehce alkalický pěnivý čisticí prostředek pro důkladné čištění automobilů. Neškodný pro životní prostředí a obzvláště šetrný ke všem lakovaným a plastovým povrchům.
248 CZK - 248 CZK

S účinným pěnicím pomocníkem k ještě intenzivnějšímu čištění. Díky novému aktivnímu čističi snadno a rychle odstraní oleje, mastné nečistoty, jakož i typická znečištění vozidel a nečistoty z vozovky. Bez fosfátů a šetrný k čištěným povrchům.
248 CZK - 248 CZK

Výkonný Autošampón s unikátní formulí 3 v 1, který kromě nejvyššího čisticího výkonu díky aktivnímu čističi nabízí dodatečně formuli rychlého schnutí a formuli vysokého lesku. Maximálně účinné čištění, péče a ochrana v jednom. Vhodný pro šetrné čištění všech vozidel.
308 CZK - 308 CZK

K manuálnímu čištění motorek. Odstraňuje šetrně a účinně typické nečistoty jako brzdný prach, otěr z pneumatik, hmyz, prach a nečistoty s obsahem oleje. Dokonalé zpracování díky konzistenci gelu: nestéká na kolmých plochách.

597 CZK

Čisticí a mrazuvzdorný prostředek pro systémy čištění oken a světlometů. Chrání čelní sklo před zamrznutím a zaručuje výhled bez pruhů a oslnění. 5 l koncentrátu produkuje až 15 l čisticí kapaliny

736 CZK

S účinným pěnicím pomocníkem k ještě intenzivnějšímu čištění. Díky novému aktivnímu čističi snadno a rychle odstraní oleje, mastné nečistoty, jakož i typická znečištění vozidel a nečistoty z vozovky. Bez fosfátů a šetrný k čištěným povrchům.

288 CZK

Autošampon RM 610 pro zářivý povrch díky šetrnému čištění a rychleschnoucím vlastnostem. Péče a ochrana v jednom kroku. Se vzorkem čističe interiéru RM 651.

197 CZK

SHERON Leštěnka stříbrná 250 ml Barevná leštěnka je barvou obohacený ochranný vosk. Čistí, leští, zdokonaluje a konzervuje všechny barevné i metalické laky. Barevné pigmenty překryjí drobné škrábance v laku či malé vrypy od kamínků. Použití na všechny barevné i metalické laky Překryje drobné škrábance i vrypy od kamínků Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

196 CZK

Pasta na čištění a leštění kovů Metal Polish v tubě 75 ml Universální čistící a leštící pasta na kov Metal Polish patří mezi vlajkové TOP produkty firmy Autosol. Metal Polish pasta na kov byla jedním z prvních produktů firmy, její složení, účinek a výborné čistící vlastnosti jsou prověřeny časem. Vysoce účinná pasta na čištění a údržbu kovových povrchů se používá na všechny nelakované kovy včetně oceli, nerez oceli, chromu, mědi, mosazi, niklu. V první řadě odstraňuje nečistoty a rez z kovových povrchů a následně zanechává na povrchu ochranný lesklý povlak, který odpuzuje nečistoty, vodu a zároveň povrch chrání před vnějšími vlivy a korozí. Metal Polish není hořlavý ani toxický. Pasta je ideální na čištění a leštění ráfků kol a všech kovových částí auta, na kovové díly motocyklů, skútrů. Je vhodná i do průmyslových provozů na údržbu strojů. Pro použití v průmyslu doporučujeme větší balení Metal Polish 750 ml. Universální čistící a pěstící pasta splňuje všechny podmínky certifikace NSF. NSF International je nezávislý certifikát, který vznikl ve Spojených státech. Produkty, které splňují certifikaci NSF můžete bezpečně použít v potravinářství na čištění a údržbu strojů. Díky certifikátu NSF je možné pastu použít v potravinářství a ve výrobních provozech, které manipulují s potravinami. Pasta Metal Polish byla vyznamenána několika oceněními, a především je otestována spokojenými zákazníky. Metal Polish nepoužívejte na zlato, stříbro a pokovené povrchy.   Tip, jak použít pastu na kov Metal Polish, abyste docílili nejlepšího výsledku: Použití pasty je zcela jednoduché. Očistěte povrch od hrubých nečistot (bláto, písek) a vody. Naneste pastu na utěrku, ideálně z mikrovlákna, a krouživými pohyby očistěte povrh. Pastu můžete nanést také přímo na kovový povrch. Pokračujte v čištění, dokud nedocílíte zrcadlového lesku. Pasta na sebe váže v průběhu čištění rez a nečistoty, proto tmavne. Po vyčištění povrch setřete čistým hadříkem. Pastu nedoporučujeme nechávat uschovanou na místech, kde by mohla projít mrazem, aby nedegradovaly její skvělé účinky.   TIP pro motorkáře! Poradíme vám, jak dostat výfukové svody na vaší motorce do perfektního stavu. Stačí 2 kroky a vaše výfuky se budou zase lesknout. Použijte tekutý přípravek Bluing Remover na odstranění tepelného zabarvení z nerezových, titanových, pochromovaných výfukových svodů. Po "odbarvení" výfuku aplikujte pastu Metal Polish na dočištění, vyleštění a ochranu. Pasta povrch dostane do vysokého lesku a zároveň ho konzervuje a chrání.

273 CZK

Pasta na čištění a leštění hliníku Aluminium Polish, tuba 75 ml. Speciálně vyvinuta pro jemné, ale vysoce účinné leštění hliníku. Hliník je neušlechtilý kov, který má mnoho vlastností, díky kterým si získal svou oblibu a využívá se v mnoha odvětvích průmyslu, a najdete ho i na motorce, kole, v autě a v domácnostech na více místech, než bychom čekali. Hojně se využívá ve stavebnictví ve formě hliníkových profilů, ze kterých se vyrábějí například okna a dveře nebo venkovní žaluzie. V interiéru se s ním setkáte u stylových garnýží ale i radiátorů. Na motocyklech najdete hliník často na řídítkách, ráfcích a hliníkové boční kufry jsou oblíbené především u cestovních motorek. S pastou Aluminium Polish bude hliník vypadal dlouho dobře a zachová si svoje výborné vlastnosti. Čistící a leštící pastou dosáhnete zrcadlového lesku hliníku. Pasta vytvoří na povrchu film, který chrání hliník před vnějšími vlivy i jemným mechanickým poškozením. Používejte tam, kde se obáváte případného poškrábání, zejména při strojním leštění při vysoké teplotě. Přípravek Aluminium Polish neobsahuje amoniak.

198 CZK

Univerzální autošampon na čištění karosérie Car Shampoo, láhev 500 ml. Čistící přípravek na karosérii byl speciálně vyvinut na odstranění nečistot ze všech typů laků, lakovaných i nelakovaných povrchů, venkovních plastů, skel, gumového těsnění včetně kovových částí. Karosérii auta umyje včetně chromových a pochromovaných prvků a ploch z polykarbonu. Autošampon je velmi šetrný čistící přípravek, který je zároveň velice účinný. Složení přípravku je šetrné k přírodě, neobsahuje mikroplasty, které zatěžují životní prostředí. Prostředek nenarušuje ochranné vrstvy karoserie, jako je například auto vosk a ostatní ochranné přípravky v péči o karoserii vozu.   Jak správně používat Car Shampoo? - namíchejte správný poměr přípravku s vodou - do 5 l vody přidejte obsah víčka. Do 10 litrů vody 2 víčka - promíchejte autošampon s vodou - aplikujte na auto. Na umytí karosérie použijte ideálně houbu - nakonec opláchněte karosérii vodou

438 CZK

Přípravek na čištění výfukvých svodů motocyklu Bluing Remover, láhev 150 ml. Odstraňuje zabarvení výfukových svodů. Pracuje na bázi chemického čištění.   Proč používat Autosol Bluing Remover? Přípravek je vysoce účinný a nepoškozuje povrch výfuků a svodů. A navíc díky chemickému složení naopak pečuje o povrch a zabraňuje rezavění. Navíc neobsahuje nebezpečné chemikálie a není tedy třeba používat ochrannou masku.   Co všechno čistič výfuků odstraní? - modré, zlatavé, hnědé i černé zbarvení - asfalt - gumu - připečenou obuv   Jak Bluing Remover správně používat, aby byl výsledek dokonalý? Podle stupně zapálení od zlaté až po modrou se Bluing remover buď pouze nanese a nechá samostatně působit, nebo se jeho účinnost zvýrazní mechanickým působením. V prvním případě se přípravek nanese na zchladlý materiál a po chvíli se setře hadříkem. V druhém případě lze použít drsnou stranu houbičky na nádobí. Tekutý přípravek nanášejte na vychladnutý výfuk. Podle potřeby se může doba působení prodloužit až na 10 minut a aplikaci opakovat. Nenechte ale přípravek na výfuku zaschnout, jinak budete muset aplikaci opakovat. Po nějakém čase se zabarvení znovu objeví. To je dáno tím, že se vlivem vysokých teplot vyplavují na povrch nečistoty obsažené v kovu. Následující čištění je jednodušší a rychlejší. Pro nakonzervování vyčištěného povrchu, prodloužení účinku a dosažení většího finálního lesku je doporučeno použití leštící pasty Metal Polish.

278 CZK

Čistič interiéru auta RM 651 s antistatickým účinkem a účinnou neutralizací zápachů pro svěže čisté interiéry bez zápachu, a to od palubní desky přes displeje až po čalounění a umělou kůži.

477 CZK

S maximálním čistícím výkonem a rychlým působením proti všem nečistotám na všech běžných typech ráfků. Inteligentní změna barvy indikuje aktivní pracovní dobu čističe.