LevnoBot.cz
Přidat obchod

Potahy na volant

Domovská stránka >

431 CZK - 484 CZK

Ochranná plachta XL 292x165x58cm NYLON Prodyšná plachta (materiál NYLON), optimálně zabraňuje tvoření námrazy na sklech automobilu, vhodná i proti znečištění vozu. Jednoduché univerzální upevnění pomocí popruhů s háčky. Baleno v praktickém, na zip uzavíratelném balení, do kterého lze plachu po p

365 CZK  99% 

Rozměr 79 x 59 cm.K ochraně karoserie ( laku ) při opravách apod. Fixaci na vozidle zajišťují integrované magnety.

655 CZK  99% 

Speciální ochranný přehoz s magnetickým uchycením na přední blatník je v celé šíři nahoře držený plochými pásovými magnety.- barva: černá (bez potisku)- materiál bránící poškození laku, vnější povrch koženka- rozměr: 110x63 cm- vysoká kvalita (vyrobeno v Německu)s magnetickým uchycením0990903 - 110 x 63 cm

766 CZK  99% 

Sada pracovních potahů pro interiér auta BGS technic 66531 Komplet obsahuje potah - přehoz na přední sedadlo, volant a hlavici řadicí páky. Ideální především pro autoservis, kde hrozí při práci riziko znečištění vnitřku auta olejem, mazadly, různými kapalinami apod. Vyrobeno z odolného a snadno očistitelného polyesteru.

824 CZK  6% 

Ochranný potah proti poškrábání laku – přehoz na blatníky vozů, 104×65 cm – JONNESWAY AH020002 Koženkový povlak na ochranu blatníků automobilů před poškrábáním při práci na motorovém prostoru – nehrozí poškození od nářadí nebo od pracovního oděvu mechanika. Je snadno omyvatelný a odolný proti olejům. Díky 3 magnetům velmi dobře drží na místě.   Nezbytná výbava každého profesionálního autoservisu.   Technické parametry:- přichycení: magnet- rozměry: 104 × 65 cm (velikost na vozu viz fotka)- materiál: jemná koženka

4296 CZK  24% 

Maskovací lakýrnická fólie PREMIUM 3M 50989 Šířka: 5 m Délka: 120 m Vysoce kvalitní maskovací fólie určená pro zakrytí dílů při lakování. Vyrobeno z polyetylenu (PE) vysoké hustoty: velmi pevná a snadno dělitelná na požadovaný rozměr. Speciální povrch: skvěle přilne k ploše kolem lakovaného místa a zároveň eliminuje riziko sloupávání nové barvy při jejím odstraňování po dokončení lakování. Nepostradatelný spotřební materiál pro profesionální lakovny.

3525 CZK  99% 

Lakýrnická maskovací fólie Economy 3M 51220 Šířka: 4 m Délka: 200 m Maskovací fólie s výborným poměrem kvality, množství a ceny pro přikrytí dílů při lakování. Je odolná proti roztržení, snadno se řeže na požadované rozměry a díky optimálním adhesivním vlastnostem na předmětech dobře drží. Vhodná pro barvy na bázi ředidel i vody. Pro snadnější orientaci je střed zvýrazněn značkou. Vozidlo díky tomu může zakrýt i jedna osoba. Dodáváno na roli pro snadné odmotávání. Nepostradatelný spotřební materiál pro autolakovny.

2113 CZK  4% 

Speciální maskovací lakýrnická fólie – povlak na auto COLAD 6365 Šířka: 4 metry Délka: 300 metrů Průsvitná fólie pro přikrytí součástek v autolakovnách. Je vysoce statická (přilnavá) a pevná v tahu. Odolná velmi vysokým teplotám do 120 °C – je vhodná i pro sušení pod infrazářiči. Dodávána v kartonové krabici s funkcí dávkovače.

655 CZK  99% 

Speciální ochranný přehoz na přední blatník je v celé šíři nahoře držený pískovým závažím (pokud se jedná o automobil s nekovovou karosérií nebo je třeba zabránit poruchám elektroniky či diagnostiky kvůli magnetům, na písková závaží se nechytají kovové špony).- barva: černá (bez potisku)- materiál bránící poškození laku, vnější povrch koženka- rozměr: 110x63 cm- vysoká kvalita (vyrobeno v Německu)s pískovým závažím0990923 - 110 x 63 cm

454 CZK

Ochranný pracovní přehoz na předek karosérie, univerzální velikost, pro autoservisy. Vysoce praktický potah chránící přední část vozu před poškrábáním, zašpiněním a podobnými škodami. Umožňuje mechanikovi pracovat bez starosti o to, zda vozidlo např. poškrábe zipem na montérkách, ušpiní jej od oleje apod. Díky univerzální velikosti sedí na drtivou většinu vozidel známých z našich silnic. Opakovaně použitelné.

987 CZK  99% 

Souprava pracovních potahů pro interiér auta, odolná umělá kůže - BGS technic 66529 Kvalitní 3dílný komplet pro ochranu interiéru vozidla před ušpiněním při servisu. Obsahuje přehoz na sedačku řidiče a potah na volant a řadicí páku. Vyrobeno z koženky: velmi pevná a trvanlivá, snadno se udržuje a čistí (hadříkem či houbou). Nezbytná výbava profesionálního autoservisu.