LevnoBot.cz
Přidat obchod

Zdravotní péče

Domovská stránka > Zdraví a krása > Zdravotní péče

87 CZK - 201 CZK

Injekční stříkačky pro jedno použití jsou určeny k podávání běžných injekčních roztoků a léčiv, dále k odběrům krve a tekutin.
339 CZK - 339 CZK

Spolehlivá , pohodlná , výškově nastavitelná německá berle , která zajišťuje pohodlnou oporu při chůzi .
71 CZK - 71 CZK

Jednoduchý odběr krve pomocí praktického škrtidla .
1071 CZK - 1169 CZK

Clavin® Original je přípravek s unikátním, chráněným složením. Obsahuje Clavertin 21 - speciální galenicky upravenou směs L-argininu, L-citrulinu, tribulusu a crocusu.
220 CZK - 274 CZK

Alpa francovka 1000 ml Lihový roztok přírodních rostlinných silic, některých jejich obsahových látek (mentolu, linaloolu, nerolu aj.), ale i dalších aromatických látek. Alpa francovka vám pomůže při dezinfekci oděrek, při nachlazení či bolestech svalů. Je to zkrátka lék s všestranným využitím.
195 CZK - 215 CZK

Rostlinné kapsle s vysokým obsahem zinku v chelátové formě.. Nutrend Mineral Zinc 100% Chelate je doplněk stravy ve formě kapslí s vysokým obsahem zinku. Zinek je uzavřen v kapslích rostlinného původu a využít jej mohou i lidé s veganským zaměřením. Chelátová forma patří mezi biologicky dobře dostup
205 CZK - 235 CZK

Masážní emulgel s dvojím efektem obsahující zázvorový extrakt,kyselinu hyaluronovou,glukosamin a MSM pro účinnou masáž ztuhlých kloubů, šlach a svalů.
260 CZK - 260 CZK

Hodinky jsou určené pro lékaře, zdravotníky a ošetřující personál na měření pulsu u pacienta.
284 CZK - 323 CZK

Snadno rozpustná bílkovina na syrovátkové bázi, pro posilování i do diety.. Základem práškového koncentrátu Nutrend 100% WHEY Protein je ultrafiltrovaný koncentrát mléčné syrovátky (WPC) spolu s nejčistší formou izolátu syrovátkové bílkoviny (WPI). Díky technologii Cross-Flow Microfiltration (CFM) s
765 CZK - 805 CZK

Směs k nabuzení před silovým i vytrvalostním výkonem, která dodá energii a sílu po celou délku sportovní aktivity.. Pre-workout směs Nutrend N1 510 g je světový bestseller! Silně stimulující látky, které obsahuje, nabudí tělo a zajistí dlouhotrvající efekt zvýšení energie, takže budete mít dost sil

1090 CZK

Antidekubitní matrace je určena pro dlouhodobě ležící pacienty jako prevence před proleženinami. Je vhodný pro klasické i polohovací postele.

270 CZK

Prodloužené nůžky se zahnutým hrotem pro snadnější ovládání.

44 CZK

Masážní ježek je vhodný na rehabilitaci a masáž různých částí těla. Gumové hroty ježka aktivují akupunkturní body na těle.

150 CZK

Ergonomická opěrka zad je vhodná pomůcka pro zdravé držení těla.

135 CZK

1ks Domácí CRP test pomáhá odhalit původce infekce a zabrání neodůvodněnému užití antibiotik.

123 CZK

Hřejivý masážní gel s příjemnou vůní na uvolnění ztuhnutých svalů, kloubů a šlach.

477 CZK

Pulsní oxymetr na jednoduché a přesné měření čtyř klíčových zdravotních parametrů současně. Vhodný na domácí i medicínské použití.

45 CZK

1ks IN VITRO, pro profesionální použití. Rychlý, neinvazivní kombinovaný antigenní výterový test ke kvalitativní detekci nucleocapsidového proteinu, antigenu SARS-CoV-2, prostřednictvím vzorky z nosního výtěru již od 2cm nebo nosohltanu.

72 CZK

Univerzálne pútko na bezpečnejšie uchopenie vychádzkovej palice.

1585 CZK

Třídící hra zaměřená na procvičování jemné motoriky, logického myšlení a matematiky.