LevnoBot.cz
Přidat obchod

Měřiče krevního tlaku

Domovská stránka >

795 CZK - 805 CZK

Automatický krevní tlakoměr na rameno Oscilometrická metoda měření Velký přehledný LCD displej Jednoduché ovládání pouze jedním tlačítkem Měří systolický a diastolický tlak a srdeční puls Rozsah měření: tlak 0 - 305 mmHg, puls 30 až 160x / min. Přesnost měření: +/- 5 mmHG, puls +/- 5% Indikace arytm
2316 CZK - 2316 CZK

Automatický tlakoměr pro měření tlaku na paži .
1193 CZK - 1283 CZK

Praktický tlakoměr vhodný i na cesty. Přesně měří tlak i puls a hlídá, že měření probíhá správně. Paměť na 30 měření. Upozorňuje na nepravidelný puls.
140 CZK - 140 CZK

Stetoskop pro medicínské použití na vyšetření pacienta.
160 CZK - 160 CZK

Stetoskop pro dospělé s jednou hadičkou a dvojitou hliníkovou hlavou.
1572 CZK - 1654 CZK

Tlakoměr/pulsoměr na zápěstí s inflační technologií, XL displej, 2 x 120 pamětí, indikátor správné pozice pro měření, obvod zápěstí 13,5 - 23 cm, datum a čas,průměry, baterie 2 x 1,5V AAA v balení, Bluetooth, ultratenké provedení, barevná klasifikace výsledků, detekce arytmie, Aplikace Beurer Health
336 CZK - 336 CZK

Manometrické hodiny značky Fazzini slouží jako náhrada k tlakoměrům.
446 CZK - 446 CZK

Manometrický - hodinkový tlakoměr s nylonovou manžetou se zapínáním na suchý zip.
75 CZK - 75 CZK

Náhradní kovový ventil pro regulaci přívodu vzduchu k rtuťovým a aneroidní tlakoměrem.
311 CZK - 311 CZK

Dvojhadičková náhradní manžeta ke rtuťovým, bezrtuťovým a manometrickým tlakoměrům.

1631 CZK

Vysoce kvalitní Manometrický tlakoměr s ergonomicky tvarovanou rukojetí a kalibrovanou manžetou na suchý zip .

4276 CZK

Bezkabelový a bezhadičkový tlakoměr na rameno "All in one" s atraktivním designem.

378 CZK

Mechanický dvojhadičkový stetoskop s dvojitou hlavou na vyšetření pacienta

1506 CZK

Přístroj OMRON M3 Comfort je vylepšený model s novým intuitivním designem pro ještě snadnější použití. Jedná se o tlakoměr na paži s velkým, přehledným a čitelným displejem, univerzální prodlouženou Intelli manžetou (odstraňuje chyby při jejím nesprávném umístění) a řadou funkcí (indikátor vysokého tlaku, kontrola utažení manžety, indikátor pohybu při měření, detekce arytmie, dělená paměť pro 2 uživatele + režim host). Přístroj využívá jedinečné technologie Intellisense .

1391 CZK

Přístroj OMRON M3 Easy je vylepšený model. Jedná se o tlakoměr na paži s velkým, přehledným a čitelným displejem, univerzální prodlouženou EASY manžetou (jedna manžeta pro normální i silnou paži) a řadou funkcí (indikátor vysokého tlaku, kontrola utažení manžety, indikátor pohybu při měření, detekce arytmie, dělená paměť pro 2 uživatele + režim host). Přístroj využívá jedinečné technologie Intellisense .

1491 CZK

Tonometr OMRON RS4 nabízí dokonale přesné měření krevního tlaku bez nutnosti vyhrnutí rukávu. Měření probíhá na zápěstí o obvodu 13,5 – 21,5 cm . Toto měření je skvělou alternativou, pokud Vám pažní manžety připadají příliš malé nebo nepohodlné. Přístroj je vybaven pamětí pro 60 měření , detekuje arytmii (nepravidelný srdeční puls) a ranní hypertenzi , upozorní na nevhodný pohyb při měření či nesprávně nasazenou manžetu a disponuje senzorem polohy zápěstí .

2286 CZK

Tonometr M7 Intelli IT je špičkovým digitálním tlakoměrem nové generace. Přístroj s funkcí detekce síňové fibrilace AFib a s Bluetooth připojením pro Android nebo iOS zařízení . Výsledek měření bude díky univerzální prodloužené INTELLI manžetě vysoce přesný.

2286 CZK

Tonometr M7 Intelli IT je špičkovým digitálním tlakoměrem nové generace. Přístroj s funkcí detekce síňové fibrilace AFib a s Bluetooth připojením pro Android nebo iOS zařízení . Výsledek měření bude díky univerzální prodloužené INTELLI manžetě vysoce přesný.

1859 CZK

Přístroj OMRON M4 Intelli IT je vylepšený model s novým intuitivním designem, který zjednodušuje sledování Vašeho krevního tlaku v průběhu času a přenáší všechny naměřené výsledky do aplikace OMRON connect ve Vašem chytrém telefonu. Jedná se o tlakoměr na paži s velkým, přehledným a čitelným displejem, univerzální prodlouženou Intelli manžetou (odstraňuje chyby při jejím nesprávném umístění), Bluetooth připojením pro Android nebo iOS zařízení a řadou dalších funkcí (indikátor vysokého tlaku, kontrola utažení manžety, indikátor pohybu při měření, detekce arytmie, dělená paměť pro 2 uživatele + režim host). Nyní ve výhodném balení s originálním adaptérem Omron.

665 CZK

Manžeta Intelli IC 22-42 cm má univerzální velikost a je určena pro obvod paže 22–42 cm (manžeta pro normální i silnou paži).